Acu-strip narukvica protiv mučnine

Acu-strip narukvica protiv mučnine

70,31 kn 
Ostali

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Acu-strip narukvica protiv mučnine https://www.mojaljekarna.hr/9750-large/acu-strip-narukvica-protiv-mucnine.jpg <div><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span>Trake se moraju nositi na oba zapešća da bi bile efikasne. Može potrajati do 5 minuta dok ne počnu djelovati, a djelovanje traje dok se nose. Djelovanje se može pojačati ako se prstima prišće direktno na gumb.</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></div> <div><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span> </span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></div> <div><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><strong>ACU-STRAP</strong> se može prati u toploj s blagim deterdžentom do 5 puta. Kad trake vise ne naliježu čvrsto uz zapešće, treba ih zamijeniti.</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></div> <div></div> <div><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span>U pakiranju su dvije narukvice.</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></div> <div></div> <div> <p><span>UPOZORENJE: Acu-Strap ne liječi i ne uklanja uzrok mučnini, nego samo olakšava simptome. Mučnina i povraćanje mogu biti povezani s vrlo ozbiljnim stanjima, stoga konzultirajte svog liječnika. Ako se ispod trake javlja iritacija, bol ili otok skinite traku i konzultirajte liječnika. Držite dalje od dosega djece. Osobe sa smetnjama cirkulacije bi se  trebale savjetovati s liječnikom prije upotrebe.</span></p> </div> <div></div> <div><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><span><strong>Veličina:</strong> 2 narukvice</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></div> njega-trudnice-i-mame 70.31 HRK in_stock
Trake se moraju nositi na oba zapešća da bi bile efikasne. Može potrajati do 5 minuta dok ne počnu djelovati, a djelovanje traje dok se nose. Djelovanje se može pojačati ako se prstima prišće direktno na gumb.
 
ACU-STRAP se može prati u toploj s blagim deterdžentom do 5 puta. Kad trake vise ne naliježu čvrsto uz zapešće, treba ih zamijeniti.
U pakiranju su dvije narukvice.

UPOZORENJE: Acu-Strap ne liječi i ne uklanja uzrok mučnini, nego samo olakšava simptome. Mučnina i povraćanje mogu biti povezani s vrlo ozbiljnim stanjima, stoga konzultirajte svog liječnika. Ako se ispod trake javlja iritacija, bol ili otok skinite traku i konzultirajte liječnika. Držite dalje od dosega djece. Osobe sa smetnjama cirkulacije bi se  trebale savjetovati s liječnikom prije upotrebe.

Veličina: 2 narukvice
Ostali
C006254

Podaci

Količina
2
Mjesto primjene
Zapešće
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Trudnice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Acu-strip narukvica protiv mučnine

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha