Multi-Mam Balzam za bradavice

Multi-Mam Balzam za bradavice

97,49 kn 
BioClin

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Multi-Mam Balzam za bradavice https://www.mojaljekarna.hr/16876-large/multi-mam-balzam.jpg <p>Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. <br />Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječava stvaranje napuklina. Omogućava trenutačno ublažavanje smetnji i održava kožu bradavica mekom, gipkom i zdravom. Nadomješta i nadopunjuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem. Balzam je bez okusa i mirisa. <br /><br />Multi-Mam® balzam može se upotrebljavati tijekom cijelog dana i bilo kojem za to pogodnom trenutku za optimalnu zaštitu prije dojenja, a najmanje dva puta dnevno. Malom količinom Multi-Mam® balzama istisnutim na vrhove prstiju utrljajte i navlažite bradavice i područje oko bradavica. Prije dojenja nije potrebno njegovo uklanjanje. Bezopasan je kod slučajnog gutanja. Multi-Mam® balzam sadrži posebno odabrana biljna ulja. Idealan je nadomjestak zaštitnog masnog sloja kože, koji se gubi tijekom dojenja. Ne uklanja se prije dojenja jer je bezopasan za dojenče, a istovremeno je optimalna zaštita za bradavicu. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 30 ml</p> njega-trudnice-i-mame 97.49 HRK in_stock

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja.
Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječava stvaranje napuklina. Omogućava trenutačno ublažavanje smetnji i održava kožu bradavica mekom, gipkom i zdravom. Nadomješta i nadopunjuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem. Balzam je bez okusa i mirisa.

Multi-Mam® balzam može se upotrebljavati tijekom cijelog dana i bilo kojem za to pogodnom trenutku za optimalnu zaštitu prije dojenja, a najmanje dva puta dnevno. Malom količinom Multi-Mam® balzama istisnutim na vrhove prstiju utrljajte i navlažite bradavice i područje oko bradavica. Prije dojenja nije potrebno njegovo uklanjanje. Bezopasan je kod slučajnog gutanja. Multi-Mam® balzam sadrži posebno odabrana biljna ulja. Idealan je nadomjestak zaštitnog masnog sloja kože, koji se gubi tijekom dojenja. Ne uklanja se prije dojenja jer je bezopasan za dojenče, a istovremeno je optimalna zaštita za bradavicu.

Veličina: 30 ml

BioClin
C008158

Podaci

Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Balzam
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Grudi
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Multi-Mam Balzam za bradavice

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha