Nuxe Bio Beaute Balzam za usne bez boje

76,05 HRK 
Nuxe

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Balzam za usne s maslacem marelice – bez boje. Za suhe ili ispucale usne.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nuxe Bio Beaute Balzam za usne bez boje https://www.mojaljekarna.hr/4801-large/nuxe-bio-beaute-balzam-za-usne-bez-boje.jpg <p>100% prirodan balzam za usne s bio certifikatom crpi svoja obnavljajuća svojstva iz biljnih ulja i maslaca. Bio ulje breskve i maline hrane usne, a nježan bio karite maslac i maslac marelice obnavljaju kožnu barijeru. Slasno topiva tekstura obavija usne i pruža im blistav bezbojan sjaj. 100% prirodan miris s notama kruške i šljive te slatki okus badema razveselit će i najveće gurmane. </p> <p> Oštećene usne su obnovljene: 91%* i umirene: 100%*. Njihovo stanje je poboljšano:96%*. Rezultati su dokazani i u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.</p> <p>*Klinički testovi upotrebe provedeni pod dermatološkim nadzorom nakon 28 dana upotrebe na 23 dobrovoljke u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.  % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom odmah nakon upotrebe.</p> <p>PREDNOST BIO-BEAUTÉ®<br />Balzam nudi trenutno poboljšanje zbog kombinacije tri izuzetno topiva poliglicerida suncokreta koji ostavljaju prekrasan bezbojan sjaj bez ljepljivog osjećaja.</p> <p>SASTOJCI<br /> Biljni sastojci i/ili bio certificirani sastojci : <br />- nježan bio maslac marelice,<br /> - bio karite maslac,<br /> - uljni ekstrakt pulpe bio breskve,<br /> - uljni ekstrakt bio maline.</p> <p><strong>Uporaba:</strong><br /> Prema potrebi balzam nanesite na suhe ili ispucale usne bilo kad u toku dana.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 15 ml</p> njega-usana 76.05 HRK in_stock

100% prirodan balzam za usne s bio certifikatom crpi svoja obnavljajuća svojstva iz biljnih ulja i maslaca. Bio ulje breskve i maline hrane usne, a nježan bio karite maslac i maslac marelice obnavljaju kožnu barijeru. Slasno topiva tekstura obavija usne i pruža im blistav bezbojan sjaj. 100% prirodan miris s notama kruške i šljive te slatki okus badema razveselit će i najveće gurmane. 

 Oštećene usne su obnovljene: 91%* i umirene: 100%*. Njihovo stanje je poboljšano:96%*. Rezultati su dokazani i u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.

*Klinički testovi upotrebe provedeni pod dermatološkim nadzorom nakon 28 dana upotrebe na 23 dobrovoljke u ekstremno hladnim uvjetima u Kanadi.  % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom odmah nakon upotrebe.

PREDNOST BIO-BEAUTÉ®
Balzam nudi trenutno poboljšanje zbog kombinacije tri izuzetno topiva poliglicerida suncokreta koji ostavljaju prekrasan bezbojan sjaj bez ljepljivog osjećaja.

SASTOJCI
 Biljni sastojci i/ili bio certificirani sastojci :
- nježan bio maslac marelice,
 - bio karite maslac,
 - uljni ekstrakt pulpe bio breskve,
 - uljni ekstrakt bio maline.

Uporaba:
 Prema potrebi balzam nanesite na suhe ili ispucale usne bilo kad u toku dana.

Veličina: 15 ml

Nuxe
C036784

Podaci

Oblik
Balzam
Mjesto primjene
Usne
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Nuxe Bio Beaute Balzam za usne bez boje

Balzam za usne s maslacem marelice – bez boje. Za suhe ili ispucale usne.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha