Loreal Blondifier Gloss Šampon

Loreal Blondifier Gloss Šampon

Serie Expert Blondifier Gloss šampon za plavu kosuučinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu. Primjereno za svakodnevnu njegu obojene kosa, plave i posvijetljene kose. Svojstva: regenerira i hrani kosu; pruža sjaj i mekoću; produljuje boju koseačin upotrebe:anesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. ježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz kolekcije BLondifier.

C052019 x
17,74 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Serie Expert Blondifier Gloss šampon za plavu kosu učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu. Primjereno za svakodnevnu njegu obojene kosa, plave i posvijetljene kose. 

Svojstva: regenerira i hrani kosu; pruža sjaj i mekoću; produljuje boju kose

Uporaba: Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz kolekcije BLondifier.

Veličina: 300 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
300
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Normalna kosa
Suha i oštećena kosa



Sve je počelo 1904. godine, kada je mladi kemičar Eugène Schueller izumio prvu neinvazivnu boju za kosu kako bi odgovorio na potrebe frizera. "Oduvijek sam mislio da naš rast i naš uspjeh prije svega ovise o izvrsnosti strastvenih istraživača, te njihovoj mašti i trudu kao glavnim vrlinama."

L'Oréal Professionnel proizvodi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu