• -20%
Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom

Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom

76,46 kn  -20%
95,58 kn

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Nježna formula. Za tamnu kosu. Čisti kosu bez vode.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom https://www.mojaljekarna.hr/16977-large/klorane-tonirani-suhi-sampon-sa-zobenim-mlijekom.jpg <p>Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. KLORANE laboratoriji po prvi puta su dodali mineralne pigmente u formulu posebno prilagođenu tamnoj kosi, kako ne bi zaostao vidljiv trag nakon primjene. U samo 2 minute kosi je vraćen volumen. Bez parabena.</p> <p><strong><span class="editor-naslov4">Uporaba:</span> </strong>Dobro protresite prije uporabe. Držeći bocu na udaljenosti od 30 cm od kose, raspršite proizvod ravnomjerno po kosi; usredotočite se na korijen. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu.<strong> </strong>KLORANE inovacija za tamnokose: brza i praktična primjena, osvježava kosu između pranja, vraća volumen, ne ostavlja vidljiv trag.</p> <p><strong><span class="editor-naslov4">Posebne mjere opreza:</span> </strong> Spremnik je pod tlakom; zaštititi od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50<sup>o </sup>C. Ne bušiti ili izlagati vatri čak i kad je prazan. Vrlo lako zapaljivo. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje. Čuvati od dohvata djece. Ne udišite. Izbjegavajte doticaj s očima. Ne raspršujte u oči. Upotrebljavajte na dobro provjetrenom mjestu. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 150 ml </p> normalna-kosa 76.46 HRK in_stock

Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. KLORANE laboratoriji po prvi puta su dodali mineralne pigmente u formulu posebno prilagođenu tamnoj kosi, kako ne bi zaostao vidljiv trag nakon primjene. U samo 2 minute kosi je vraćen volumen. Bez parabena.

Uporaba: Dobro protresite prije uporabe. Držeći bocu na udaljenosti od 30 cm od kose, raspršite proizvod ravnomjerno po kosi; usredotočite se na korijen. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu. KLORANE inovacija za tamnokose: brza i praktična primjena, osvježava kosu između pranja, vraća volumen, ne ostavlja vidljiv trag.

Posebne mjere opreza:  Spremnik je pod tlakom; zaštititi od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50o C. Ne bušiti ili izlagati vatri čak i kad je prazan. Vrlo lako zapaljivo. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje. Čuvati od dohvata djece. Ne udišite. Izbjegavajte doticaj s očima. Ne raspršujte u oči. Upotrebljavajte na dobro provjetrenom mjestu. 

Veličina: 150 ml 

C038779

Podaci

Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom

Nježna formula. Za tamnu kosu. Čisti kosu bez vode.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha