Aqua Maris Classic sprej za nos

41,19 HRK 
Referenca: C039971
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Izotonizirana morska voda. Medicinski proizvod.

Podijeli
Dodajte još 369,99 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Aqua Maris Classic sprej za nos https://www.mojaljekarna.hr/7044-large/aqua-maris-classic-sprej-za-nos.jpg <p>Aqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.</p> <p>Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja. Aqua Maris® sprej za nos jačinom mlaza eliminira čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.<br />Aqua Maris® Baby sprej za nos namijenjen je djeci s prehladama i alergijama. Pogodan je za dugotrajnu primjenu, od najranije dobi!<br />Bez konzervansa i aditiva.</p> <p><strong>Veličina</strong>: 30 ml</p> nos-i-disni-putevi 41.19 HRK in_stock

Aqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.

Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja. Aqua Maris® sprej za nos jačinom mlaza eliminira čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.
Aqua Maris® Baby sprej za nos namijenjen je djeci s prehladama i alergijama. Pogodan je za dugotrajnu primjenu, od najranije dobi!
Bez konzervansa i aditiva.

Veličina: 30 ml

C039971

Podaci

Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !