Aqua Maris Clean sprej za nos

47,10 HRK 
Referenca: C039972
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Izotonizirana morska voda. Medicinski proizvod.

Količina ml

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Aqua Maris Clean sprej za nos https://www.mojaljekarna.hr/7621-large/aqua-maris-sprej-za-nos.jpg <p>Aqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.</p> <p>Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja. Aqua Maris® sprej za nos jačinom mlaza eliminira čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.<br />Aqua Maris® Baby sprej za nos namijenjen je djeci s prehladama i alergijama. Pogodan je za dugotrajnu primjenu, od najranije dobi!<br />Bez konzervansa i aditiva.</p> <p><strong>Veličina</strong>: 50 ili 100 ml</p> nos-i-disni-putevi 47.1 HRK in_stock

Aqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.

Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme njezina čišćenja. Aqua Maris® sprej za nos jačinom mlaza eliminira čestice prašine, alergene, viruse, bakterije i nečistoću te olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa.
Aqua Maris® Baby sprej za nos namijenjen je djeci s prehladama i alergijama. Pogodan je za dugotrajnu primjenu, od najranije dobi!
Bez konzervansa i aditiva.

Veličina: 50 ili 100 ml

C039972

Podaci

Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Aqua Maris Clean sprej za nos

Izotonizirana morska voda. Medicinski proizvod.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha