Loreal Powermix Shot Copper

Loreal Powermix Shot Copper

75,00 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Loreal Powermix Shot Copper https://www.mojaljekarna.hr/19018-large/loreal-vitamino-color-a-ox-maska.jpg <p>Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. Bakreni dodatak pažljivo odabran miješa se s bilo kojom Serie Expert maskom 250ml kako bi se naglasila bakrena boja kose.</p> <p></p> <p><strong>Uporaba:</strong> <br />1 • Stavite odvojivu oznaku na vrh svoje maske. <br />2 • Pomiješajte dodatak u svoju masku prije prve upotrebe. Miješajte špatulom dok ne dobijete homogenu teksturu. Jednom kada je smjesa dobivena, Vaša maska je personalizirana i mora se upotrijebiti u sljedećih 12 mjeseci. <br />3 • Nanesite masku na šamponom opranu, ručnikom osušenu kosu i ostavite 5 minuta, zatim isperite.</p> <p>Mjere opreza za upotrebu: ne nanosite sam dodatak direktno na kosu prije miješanja. Preporuka: Miješajte Powermix Shot samo sa Serie Expert maskom za garanciju optimalne efikasnosti i stabilnosti.</p> <p>Ne miješajte istovremeno različite dodatke u istu masku. Ne miješajte dodatak u već upotrebljenu masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. SIGURNOSNE UPUTE: VAŽNO: BOJE ZA KOSU</p> <p>MOGU PROUZROČITI OZBILJNE ALERGIJSKE REAKCIJE. ZA VAS JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI DA SLIJEDITE NIŽE NAVEDENE MJERE OPREZA. NOSITE ODGOVARAJUĆE RUKAVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU tijekom nanošenja i ispiranja proizvoda. Pročitajte i slijedite uputstva. Ovaj proizvod nije namijenjen za upotrebu na osobama mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže “crnom kanom” mogu povećati rizik od alergije. Nemojte koristiti ako:</p> <p>- imate osip na licu ili osjetljivo, nadraženo i oštećeno vlasište, - ste ikada doživjeli određenu reakciju nakon bojenja kose,- ste ikada imali reakciju na privremenu tetovažu “crnom kanom”. OBAVEZNO NAPRAVITE TEST UPOZORENJA NA ALERGIJU 48 SATI PRIJE SVAKE UPOTREBE OVOG PROIZVODA (pročitajte i slijedite upute).</p> <p><strong></strong></p> <p><strong>Veličina:</strong> 15 ml</p> obojena-kosa 3474636483662 75 HRK in_stock

Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. Bakreni dodatak pažljivo odabran miješa se s bilo kojom Serie Expert maskom 250ml kako bi se naglasila bakrena boja kose.

Uporaba:
1 • Stavite odvojivu oznaku na vrh svoje maske.
2 • Pomiješajte dodatak u svoju masku prije prve upotrebe. Miješajte špatulom dok ne dobijete homogenu teksturu. Jednom kada je smjesa dobivena, Vaša maska je personalizirana i mora se upotrijebiti u sljedećih 12 mjeseci.
3 • Nanesite masku na šamponom opranu, ručnikom osušenu kosu i ostavite 5 minuta, zatim isperite.

Mjere opreza za upotrebu: ne nanosite sam dodatak direktno na kosu prije miješanja. Preporuka: Miješajte Powermix Shot samo sa Serie Expert maskom za garanciju optimalne efikasnosti i stabilnosti.

Ne miješajte istovremeno različite dodatke u istu masku. Ne miješajte dodatak u već upotrebljenu masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite. SIGURNOSNE UPUTE: VAŽNO: BOJE ZA KOSU

MOGU PROUZROČITI OZBILJNE ALERGIJSKE REAKCIJE. ZA VAS JE OD IZNIMNE VAŽNOSTI DA SLIJEDITE NIŽE NAVEDENE MJERE OPREZA. NOSITE ODGOVARAJUĆE RUKAVICE ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU tijekom nanošenja i ispiranja proizvoda. Pročitajte i slijedite uputstva. Ovaj proizvod nije namijenjen za upotrebu na osobama mlađim od 16 godina. Privremene tetovaže “crnom kanom” mogu povećati rizik od alergije. Nemojte koristiti ako:

- imate osip na licu ili osjetljivo, nadraženo i oštećeno vlasište, - ste ikada doživjeli određenu reakciju nakon bojenja kose,- ste ikada imali reakciju na privremenu tetovažu “crnom kanom”. OBAVEZNO NAPRAVITE TEST UPOZORENJA NA ALERGIJU 48 SATI PRIJE SVAKE UPOTREBE OVOG PROIZVODA (pročitajte i slijedite upute).

Veličina: 15 ml

N

Podaci

Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Loreal Powermix Shot Copper

Bakreni dodatak za naglašavanje boje. PROFESIONALNA FORMULA. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha