Proculin Lens za sve vrste kontaktnih leća

36,96 HRK 
Referenca: C039925
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, proizvod podmazuje kontaktne leće, što poboljšava udobnost pri dugotrajnom nošenju. Preporučuje se za osjetljive oči.

Veličina: 100 ili 400 ml 400 ml

Količina ml

Podijeli
Dodajte još 369,99 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Proculin Lens za sve vrste kontaktnih leća https://www.mojaljekarna.hr/5084-large/proculin-lens-za-sve-vrste-kontaktnih-leca.jpg <p>Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, vlaženje, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikon hidrogela. Preporučuje se za osjetljive korisnike koji su skloni suhim očima. Uključena je antibakterijska kutija za leće s ionima srebra.</p> <p>Sastav:<br />Izotonična sterilna otopina sa pH 7,2 sadržava: poliheksametilen bigvanid (0.0001%), mirapol A15, natrijev edetat, metiloksiran polimer i natrijev hijaluronat (0.025%).</p> <p>Upozorenja:<br />- Proizvod je sterilan do otvaranja bočice.<br />- Dobro zatvorite bočicu nakon uporabe.<br />- Upotrijebite proizvod unutar 90 dana od prvog otvaranja.<br />- Držite proizvod dalje od izvora topline i izvan dohvata djece.<br />- Ne smije se piti.<br />- Nemojte koristiti proizvod u slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak.</p> <p>Upute za uporabu:<br />- Potrebno je pažljivo oprati i osušiti ruke.<br />-Izvadite leću, stavite na dlan i pažljivo protrljajte s otopinom s obje strane.<br />- Isperite da uklonite sve ostatke.<br />- Stavite leće u odgovarajuće odjeljke i napunite tekućinom.<br />- Za dezinfekciju ostavite leće u otopini najmanje 4 sata, ili još bolje tijekom cijele noći. <br />- Lagano otresite leće prije nego ih izvadite iz kutije.<br />- Leće su sada spremne za uporabu.<br />- Bacite otopinu i zatvorite kutiju za leće.</p> <p> </p> <p>Veličina: 100 ili 400 ml</p> oci-i-kontaktne-lece 36.96 HRK in_stock

Višenamjenska otopina za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, vlaženje, podmazivanje, ispiranje i uklanjanje naslaga proteina za sve vrste kontaktnih leća, uključujući i leće od silikon hidrogela. Preporučuje se za osjetljive korisnike koji su skloni suhim očima. Uključena je antibakterijska kutija za leće s ionima srebra.

Sastav:
Izotonična sterilna otopina sa pH 7,2 sadržava: poliheksametilen bigvanid (0.0001%), mirapol A15, natrijev edetat, metiloksiran polimer i natrijev hijaluronat (0.025%).

Upozorenja:
- Proizvod je sterilan do otvaranja bočice.
- Dobro zatvorite bočicu nakon uporabe.
- Upotrijebite proizvod unutar 90 dana od prvog otvaranja.
- Držite proizvod dalje od izvora topline i izvan dohvata djece.
- Ne smije se piti.
- Nemojte koristiti proizvod u slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak.

Upute za uporabu:
- Potrebno je pažljivo oprati i osušiti ruke.
-Izvadite leću, stavite na dlan i pažljivo protrljajte s otopinom s obje strane.
- Isperite da uklonite sve ostatke.
- Stavite leće u odgovarajuće odjeljke i napunite tekućinom.
- Za dezinfekciju ostavite leće u otopini najmanje 4 sata, ili još bolje tijekom cijele noći.
- Lagano otresite leće prije nego ih izvadite iz kutije.
- Leće su sada spremne za uporabu.
- Bacite otopinu i zatvorite kutiju za leće.

 

Veličina: 100 ili 400 ml

C039925

Podaci

Oblik
Tekucina
Pomagala i aparati
Otopine za leće
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !


Poštovani, da li je Proculin lens tekućina namijenjena i za čišćenje i čuvanje MEKANIH kontaktnih leća. Hvala na odgovoru.