Dr. Luigi Papuče frotir - zelena

Dr. Luigi Papuče frotir - zelena

Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gornjišta. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetskeAPOMEA Zbog manjih kalupa preporučujemo uzeti papuče za jedan broj veći nego što je Vaša normalna veličina cipela

Broj cipele
C040294
20,15 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gornjišta. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetske predispozicije za razvoj raznih oboljenja stopala i donjeg dijela nogu.

Mekoća i ergonomika đona omogućavaju prilagodbu obliku stopala kao i amortizaciju težine tijela u pokretu (shock-absorber), pospješuju perifernu krvnu cirkulaciju (zaštita od venskog stresa) i rasterećuju pritisak na kralježnicu i zglobove.

Materijali – svi materijali koji dolaze u dodir sa kožom su 100% prirodni.

Registracija
Odjeća i obuća
Odjeća i obuća
Papuče

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu