Hamapharm GinkgoMax kapsule
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Hamapharm GinkgoMax kapsule

GinkgoMax za cirkulaciju i dobro pamćenje.

Broj kapsula
C051337
14,45 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Hamapharm torba uz Hamapharm proizvode iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Važno je održavati normalnu cirkulaciju i dobro pamćenje.

GinkgoMax je jedinstven i učinkovit jer sadrži:

• ginkgo i vitamin C - njihovo sinergijsko djelovanje doprinosi većoj učinkovitosti u odnosu na svaki sastojak zasebno.

• 80 mg standardiziranog ekstrakta lista ginkga - visoka doza u svakoj kapsuli. Ginkgo biloba doprinosi normalnoj cirkulaciji i normalnim kognitivnim funkcijama. Osigurava normalan krvni optok do većine tkiva i organa, uključujući mikrocirkulaciju u malim kapilarama. Također osigurava i normalnu opskrbu kisikom i hranjivim tvarima. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila, normalnoj psihološkoj funkciji i funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže tijelu u borbi protiv slobodnih radikala.

1 kapsula sadrži 80 mg standardiziranog ekstrakta lista ginkga

Aktivni sastav: ekstrakt ginkga 80 mg i vitamin C.

Sastav: Maltodekstrin, L-askorbinska kiselina, želatinska kapsula, suhi ekstrakt lista ginkga, tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: talk i magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: kalcijev karbonat i natrijev oktenil jantarat škroba.

Uporaba: Preporučuje se uzimanje 1 puta na dan po 1 kapsulu, barem 3 mjeseca u kontinuitetu. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25ºC.

Napomene: Osobe koje uzimaju ljekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja zgrušavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci. Prije kirurškog zahvata upozoriti liječnika. Moguća je preosjetljivost na bilo koju komponentu pripravka. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Veličina: 60 ili 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
3859892779757
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu