Wartner Olovka za uklanjanje kurjih očiju i tvrdokornih natisaka

96,53 kn 
Wartner

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Jednostavna primjena u 4 koraka. Medicinski proizvod.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Wartner Olovka za uklanjanje kurjih očiju i tvrdokornih natisaka https://www.mojaljekarna.hr/12247-large/wartner-olovka-za-uklanjanje-kurjih-ociju-i-tvrdokornih-natisaka.jpg <p>Sastav: trikloroctena kiselina</p> <p> </p> <p>Rezultati vidljivi u prvom tjednu uporabe.<br />Precizno nanošenje.<br />Novost u tretmanima kiselinom.<br />Jednostavna primjena u 4 koraka.</p> <p><strong>Uporaba:</strong><br />Pažljivo nanijeti gel na zahvaćeno područje. Paziti da se cijela površina kurjeg oka/natiska prekrije tankim slojem gela. Izbjegavati primjenu na zdravu kožu. Nanijeti jednom dnevno tijekom 4 dana. Koža će se sljedeća 4 dana ljuštiti. Oprezno sastrugati kožu koja se ljušti u mlakoj vodi. Nakon tretmana stvorit će se nova, zdrava koža. Već nakon prvog tjedna kurje oko treblo bi početi nestajati. Ako kurje oko nen nestane u potpunosti, ponovite tretman nakon prekida od 4 dana. Tretman se na taj način može ponoviti do 4 puta. Količina gela koju treba nanijeti ovisi o veličini kurjeg oka/natiska. </p> <p>Imajte na umu da nakon uporabe u poklopcu može biti ostataka gela, zbog toga pri otvaranju trebate biti vrlo pažljivi.</p> <p>Upozorenje:<br />TCA gel u olovci je visoke koncentracije te je potrebna osobita pozornost prilikom njegove primjene. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko kurjeg oka ili tvrdokornog natiska. Ako gel dođe u dodir sa zdravom kožom, isperite to područje (zdrave kože) s velikom količinom vode i sapuna. </p> <p><strong>Veličina:</strong> 4 ml</p> opekline-rane-oziljci 96.53 HRK in_stock

Sastav: trikloroctena kiselina

 

Rezultati vidljivi u prvom tjednu uporabe.
Precizno nanošenje.
Novost u tretmanima kiselinom.
Jednostavna primjena u 4 koraka.

Uporaba:
Pažljivo nanijeti gel na zahvaćeno područje. Paziti da se cijela površina kurjeg oka/natiska prekrije tankim slojem gela. Izbjegavati primjenu na zdravu kožu. Nanijeti jednom dnevno tijekom 4 dana. Koža će se sljedeća 4 dana ljuštiti. Oprezno sastrugati kožu koja se ljušti u mlakoj vodi. Nakon tretmana stvorit će se nova, zdrava koža. Već nakon prvog tjedna kurje oko treblo bi početi nestajati. Ako kurje oko nen nestane u potpunosti, ponovite tretman nakon prekida od 4 dana. Tretman se na taj način može ponoviti do 4 puta. Količina gela koju treba nanijeti ovisi o veličini kurjeg oka/natiska. 

Imajte na umu da nakon uporabe u poklopcu može biti ostataka gela, zbog toga pri otvaranju trebate biti vrlo pažljivi.

Upozorenje:
TCA gel u olovci je visoke koncentracije te je potrebna osobita pozornost prilikom njegove primjene. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko kurjeg oka ili tvrdokornog natiska. Ako gel dođe u dodir sa zdravom kožom, isperite to područje (zdrave kože) s velikom količinom vode i sapuna. 

Veličina: 4 ml

Wartner
C034505

Podaci

Oblik
Olovka
Mjesto primjene
Stopala
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Wartner Olovka za uklanjanje kurjih očiju i tvrdokornih natisaka

Jednostavna primjena u 4 koraka. Medicinski proizvod.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha