Wartner Olovka za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu

113,23 kn 
Wartner

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Precizni aplikator. Jednostavna primjena. Medicinski proizvod.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Wartner Olovka za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu https://www.mojaljekarna.hr/12248-large/wartner-olovka-za-uklanjanje-obicnih-bradavica-i-bradavica-na-stopalu.jpg <p>Sadrži: trikloroctena kiselina</p> <p>Samo za ruke i stopala. </p> <p><strong>Uporaba:</strong><br />Pažljivo primjeniti gel točno na sam vrh bradavice, pazeći pritom da cijela površina bradavice bude prekrivena tankim slojem gela. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Primjenjivati dva puta dnevno tijekom 4 dana. Nakon 4 dana primjene koža će se oljuštiti. Možete pažljivo ukloniti oljušteni dio kože u mlakoj vodi. Nakon tretmana formirat će se novi sloj kože (bez bradavica). Bradavica će nestati u prvom tjednu primjene. Ako bradavica ne nestane u potpunosti, ponovite tretman nakon 4 dana. Tretman možete ponoviti do 4 puta. Pri prvoj primjeni olovke Wartner potrebno je nekoliko puta okrenuti  dozator na vrhu olovke i napuniti prozirni vrh gelom.</p> <p>Upozorenje:<br />TCA gel u olovci je visoke koncentracije te je potrebna osobita pozornost prilikom njegove primjene. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Ako gel dođe u dodir sa zdravom kožom, isperite to područje zdrave kože s velikom količinom vode i sapuna. Samo za primjenu na rukama i stopalima.</p> <p>Veličina: 1,5 ml</p> opekline-rane-oziljci 113.23 HRK in_stock

Sadrži: trikloroctena kiselina

Samo za ruke i stopala. 

Uporaba:
Pažljivo primjeniti gel točno na sam vrh bradavice, pazeći pritom da cijela površina bradavice bude prekrivena tankim slojem gela. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Primjenjivati dva puta dnevno tijekom 4 dana. Nakon 4 dana primjene koža će se oljuštiti. Možete pažljivo ukloniti oljušteni dio kože u mlakoj vodi. Nakon tretmana formirat će se novi sloj kože (bez bradavica). Bradavica će nestati u prvom tjednu primjene. Ako bradavica ne nestane u potpunosti, ponovite tretman nakon 4 dana. Tretman možete ponoviti do 4 puta. Pri prvoj primjeni olovke Wartner potrebno je nekoliko puta okrenuti  dozator na vrhu olovke i napuniti prozirni vrh gelom.

Upozorenje:
TCA gel u olovci je visoke koncentracije te je potrebna osobita pozornost prilikom njegove primjene. Izbjegavajte dodir sa zdravom kožom oko bradavice. Ako gel dođe u dodir sa zdravom kožom, isperite to područje zdrave kože s velikom količinom vode i sapuna. Samo za primjenu na rukama i stopalima.

Veličina: 1,5 ml

Wartner
C007304

Podaci

Oblik
Olovka
Mjesto primjene
Stopala
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Wartner Olovka za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu

Precizni aplikator. Jednostavna primjena. Medicinski proizvod.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha