Klorane Božur šampon

Klorane Božur šampon za iritirano vlasište i svrbež

74,98 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Kineski božur (Paeonia lactiflora Pall.) pripada porodici Paeoniaceae. 

Količina ml

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Klorane Božur šampon za iritirano vlasište i svrbež https://www.mojaljekarna.hr/16652-large/klorane-bozur-sampon-za-iritirano-vlasiste-i-svrbez.jpg <p>Kineski božur (Paeonia lactiflora Pall.) pripada porodici Paeoniaceae. Njegovo latinsko ime znači prikladan za liječenje. Korijen ove endemske biljke iz Istočne Azije dio je kineske farmakopeje i tradicionalno se koristi protiv zastoja u protoku krvi i u liječenju nekih bolesti praćenih groznicom. Crpeći snagu i nježnost kineskog božura, tisućljetnog simbola ljepote na Dalekom istoku, Laboratoriji Klorane kreirali su specifičan proizvod za njegu iritiranog vlasišta. Prekrasni i dragocjeni božuri u korijenju sadrže osobitu molekulu, peoniflorin, koja ima antiiritacijska i umirujuća svojstva te djeluje protiv slobodnih radikala. <br /><br />Ekstrakt božura dodaje se blagoj osnovi za čišćenje te tako nastaje idealan umirujući šampon s ekstraktom božura, pravi tretman za vlasište koje je iritirano ili je postalo preosjetljivo. Zbog sadržaja peoniflorina, svakodnevno se preporučuje za umirenje iritiranog vlasišta i smirivanje svrbeža koji često prati pojavu prhuti. Njegova vrlo blaga osnova za čišćenje poštuje zahtjeve iritiranog vlasišta te nježno čisti i najosjetljivije vlasište, a dodani agensi za razmrsivanje i poboljšanje volumena kosi daju lakoću, elastičnost i mekoću. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti da djeluje nekoliko minuta i temeljito isprati.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ili 400 ml</p> osjetljivo-vlasiste 74.98 HRK in_stock

Kineski božur (Paeonia lactiflora Pall.) pripada porodici Paeoniaceae. Njegovo latinsko ime znači prikladan za liječenje. Korijen ove endemske biljke iz Istočne Azije dio je kineske farmakopeje i tradicionalno se koristi protiv zastoja u protoku krvi i u liječenju nekih bolesti praćenih groznicom. Crpeći snagu i nježnost kineskog božura, tisućljetnog simbola ljepote na Dalekom istoku, Laboratoriji Klorane kreirali su specifičan proizvod za njegu iritiranog vlasišta. Prekrasni i dragocjeni božuri u korijenju sadrže osobitu molekulu, peoniflorin, koja ima antiiritacijska i umirujuća svojstva te djeluje protiv slobodnih radikala.

Ekstrakt božura dodaje se blagoj osnovi za čišćenje te tako nastaje idealan umirujući šampon s ekstraktom božura, pravi tretman za vlasište koje je iritirano ili je postalo preosjetljivo. Zbog sadržaja peoniflorina, svakodnevno se preporučuje za umirenje iritiranog vlasišta i smirivanje svrbeža koji često prati pojavu prhuti. Njegova vrlo blaga osnova za čišćenje poštuje zahtjeve iritiranog vlasišta te nježno čisti i najosjetljivije vlasište, a dodani agensi za razmrsivanje i poboljšanje volumena kosi daju lakoću, elastičnost i mekoću.

Uporaba:
Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti da djeluje nekoliko minuta i temeljito isprati.

Veličina: 200 ili 400 ml

C031999

Podaci

Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

13.12.2018

Nebi ga preporucila

Sa ovim samponom tjeme me svrbi non stop+ dobila sam prhut. Bas sam vjerovala da ce biti okee.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Napišite Vaš osvrt?

Klorane Božur šampon za iritirano vlasište i svrbež

Kineski božur (Paeonia lactiflora Pall.) pripada porodici Paeoniaceae. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha