besplatna

PROfertil kapsule

476,84 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

PROfertil® je dodatak prehrani s L-karnitinom, L-argininom, koenzimom Q10, glutationom, vitaminima (vitamin E i folna kiselina) i mineralima (cink i selen).

Broj kapsula

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

besplatna

Selen doprinosi normalnoj spermatogenezi. Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji. Folna kiselina doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina kao i normalnoj sintezi amino kiselina. Cink i folati imaju ulogu u procesu stanične diobe. Vitamin E i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.


Uporaba: ako liječnik ne preporuči drugačije uzeti jednu kapsulu dnevno, uz ili nakon obroka, s tekućinom. PROfertil® se koristi minimalno tijekom perioda od 3 mjeseca, a preporučljivo ga je uzimati kontinuirano do nastupa začeća.


Upozorenja: dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Držati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.


PROfertil® ne sadrži laktozu niti gluten.

Veličina: 60 ili 180 kapsula

Podaci i fotografije proizvoda na web shopu su informativne i podložne promjenama. Trudimo se ažurirati ih redovno, no može se dogoditi da je u međuvremenu formulacija ili ambalaža proizvoda promjenjena. Stoga vas molimo da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.
C037824

Podaci

Oblik - oralni preparati
Kapsule
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

PROfertil kapsule

PROfertil® je dodatak prehrani s L-karnitinom, L-argininom, koenzimom Q10, glutationom, vitaminima (vitamin E i folna kiselina) i mineralima (cink i selen).

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha