Medikorino Paket

599,00 kn 
Omron

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Sadrži Medikorino toplomjer, OMRON kompresorski inhalator , Frescopad hladni gel oblog i aspirator Nosefrida

Opcija

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Medikorino Paket https://www.mojaljekarna.hr/8877-large/medikorino-paket.jpg <p><strong>Medikorino digitalni toplomjer plavi</strong> koji omogućuje brzo i precizno mjerenje tjelesne temperature Vašeg djeteta.</p> <p><strong> OMRON kompresorski dječji inhalator NE-C801KD</strong>. OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera te niza medicinskih uređaja za kućnu i profesionalnu uporabu. Posebno je prilagođen djetetu, malih dimenzija i iznimno jednostavan za korištenje. Veseli dizajn inhalatora, gotovo bešuman rad i igračke koje dolaze uz njega učinit će inhalaciju ugodnijom za dijete.</p> <p><strong>Frescopad hladni gel oblog</strong> za djecu i odrasle odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Idealan je za uporabu nakon cijepljenja, za hlađenje tijekom visokih ljetnih temperatura, kod vrućice i za bilo koju situaciju u kojoj biste koristili običan hladni oblog.</p> <p><strong>Aspirator Nosefrida</strong> uređaj je za učinkovito i higijensko čišćenje sekreta iz nosa dojenčadi i malih beba. Koristi se kod prehlade i začepljenog nosa. Ovaj siguran i učinkovit proizvod pomaže Vašem djetetu da lakše diše.<br /><br /><br />Dostupan u roza ili plavoj boji. </p> pokloni-za-dijete 599 HRK in_stock

Medikorino digitalni toplomjer plavi koji omogućuje brzo i precizno mjerenje tjelesne temperature Vašeg djeteta.

OMRON kompresorski dječji inhalator NE-C801KD. OMRON je vodeća kompanija u svijetu u proizvodnji digitalnih tlakomjera te niza medicinskih uređaja za kućnu i profesionalnu uporabu. Posebno je prilagođen djetetu, malih dimenzija i iznimno jednostavan za korištenje. Veseli dizajn inhalatora, gotovo bešuman rad i igračke koje dolaze uz njega učinit će inhalaciju ugodnijom za dijete.

Frescopad hladni gel oblog za djecu i odrasle odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Idealan je za uporabu nakon cijepljenja, za hlađenje tijekom visokih ljetnih temperatura, kod vrućice i za bilo koju situaciju u kojoj biste koristili običan hladni oblog.

Aspirator Nosefrida uređaj je za učinkovito i higijensko čišćenje sekreta iz nosa dojenčadi i malih beba. Koristi se kod prehlade i začepljenog nosa. Ovaj siguran i učinkovit proizvod pomaže Vašem djetetu da lakše diše.


Dostupan u roza ili plavoj boji. 

Omron
C040960

Podaci

Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Medikorino Paket

Sadrži Medikorino toplomjer, OMRON kompresorski inhalator , Frescopad hladni gel oblog i aspirator Nosefrida

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha