Lerbolario Sun Soleombra - Fluid za obnovu kože poslije sunčanja

Lerbolario Sun Soleombra - Fluid za obnovu kože poslije sunčanja

159,75 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

S voskom ječma i karite maslacom u ulju argana.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Sun Soleombra - Fluid za obnovu kože poslije sunčanja https://www.mojaljekarna.hr/17130-large/lerbolario-soleombra-fluid-za-obnovu-koze-poslije-suncanja.jpg <p>S voskom ječma i karite maslacom u ulju argana.<br /> Proizvod za sjenu, odmor i oporavak. U vrijeme opuštanja nakon dana provedenog uživajući na suncu koža zahtijeva specijalan tretman. Uslijed djelovanja UVA i UVB-zraka, pregrijavanja infracrvenim zrakama i umora uzrokovanog intenzivnim svjetlom, vjetrom i soli koža zahtijeva oporavak i ishranu uz nježnu pomoć za uspostavljanje zdrave ravnoteže i elastičnosti. Pomozite Vašoj koži da se oporavi uz Soleombra fluid. Uz 12 aktivnih tvari biljnog podrijetla, uključujući i inovativni spoj voska ječma i karite maslaca u ulju argana Soleombra će u trenu:<br /> 1. Vratiti Vašoj koži neophodnu vlažnost<br /> 2. Dubinski nahraniti kožu i osigurati joj mekoću i zaštitu od ljuštenja<br /> 3. Ojačati njen obrambeni mehanizam i pripremiti je za nove izazove.<br /> Sve što je potrebno za izazovan ten. Na području gdje koža zateže ili je crvena, Soleombru možete upotrijebiti kao pakung ili masku za kožu.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Jednoliko razmažite po koži cijelog tijela i blago umasirajte.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> poslije-suncanja 159.75 HRK in_stock

S voskom ječma i karite maslacom u ulju argana.
Proizvod za sjenu, odmor i oporavak. U vrijeme opuštanja nakon dana provedenog uživajući na suncu koža zahtijeva specijalan tretman. Uslijed djelovanja UVA i UVB-zraka, pregrijavanja infracrvenim zrakama i umora uzrokovanog intenzivnim svjetlom, vjetrom i soli koža zahtijeva oporavak i ishranu uz nježnu pomoć za uspostavljanje zdrave ravnoteže i elastičnosti. Pomozite Vašoj koži da se oporavi uz Soleombra fluid. Uz 12 aktivnih tvari biljnog podrijetla, uključujući i inovativni spoj voska ječma i karite maslaca u ulju argana Soleombra će u trenu:
1. Vratiti Vašoj koži neophodnu vlažnost
2. Dubinski nahraniti kožu i osigurati joj mekoću i zaštitu od ljuštenja
3. Ojačati njen obrambeni mehanizam i pripremiti je za nove izazove.
Sve što je potrebno za izazovan ten. Na području gdje koža zateže ili je crvena, Soleombru možete upotrijebiti kao pakung ili masku za kožu.

Uporaba:
Jednoliko razmažite po koži cijelog tijela i blago umasirajte.

Veličina: 200 ml

L'Erbolario
C004290

Podaci

Količina
200
Oblik
Fluid
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Sun Soleombra - Fluid za obnovu kože poslije sunčanja

S voskom ječma i karite maslacom u ulju argana.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha