Biorga Cystiphane Losion protiv peruti 1+1 GRATIS
25

Biorga Cystiphane Losion protiv peruti 1+1 GRATIS

99,00 kn 
Biorga

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Losion namjenjen za uporabu u kombinaciji sa šamponom protiv peruti te za održavanje vlasišta nakon uporabe sredstava protiv peruti kako bi se spriječilo njezino vraćanje.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Biorga Cystiphane Losion protiv peruti 1+1 GRATIS https://www.mojaljekarna.hr/15829-large/biorga-cystiphane-losion-protiv-peruti-11-gratis.jpg <p><span>Losion namjenjen za uporabu u kombinaciji sa šamponom protiv peruti te za održavanje vlasišta nakon uporabe sredstava protiv peruti kako bi se spriječilo njezino vraćanje. Sadrži antimikotički kompleks- mikonazola i klimbazol koji sprječava razvoj kvasnice Malassezia sp. koja je prirodno prisutna na vlasištu i uzrukuje perut. Zahvaljujući eterićno ulju borovice maličnoj kiselini sprječava pojavu peruti, umiruje svrabež i iritaciju vlasišta. Jednostavno za korištenje zahvaljujući aplikatoru, ne masti kosu i olakšava njezino stiliziranje.</span></p> <p><span>Uporaba: nanjeti na suho ili mokro vlasište jednom dnevno i nježno umasirati. Nije potrebno ispirati. Za optimalne rezultate preporuča se u kombinaciji s Cystiphanoe šamponom protiv peruti.</span></p> <p><span>Upozorenje: Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta, oči temeljito isprati vodom. Čuvati van dohvata djece. Ne sadrži parabene i fenoksietanol.</span></p> <p></p> <p><span>Veličina: 200 ml x2<br /></span></p> prhut 99 HRK in_stock
25

Losion namjenjen za uporabu u kombinaciji sa šamponom protiv peruti te za održavanje vlasišta nakon uporabe sredstava protiv peruti kako bi se spriječilo njezino vraćanje. Sadrži antimikotički kompleks- mikonazola i klimbazol koji sprječava razvoj kvasnice Malassezia sp. koja je prirodno prisutna na vlasištu i uzrukuje perut. Zahvaljujući eterićno ulju borovice maličnoj kiselini sprječava pojavu peruti, umiruje svrabež i iritaciju vlasišta. Jednostavno za korištenje zahvaljujući aplikatoru, ne masti kosu i olakšava njezino stiliziranje.

Uporaba: nanjeti na suho ili mokro vlasište jednom dnevno i nježno umasirati. Nije potrebno ispirati. Za optimalne rezultate preporuča se u kombinaciji s Cystiphanoe šamponom protiv peruti.

Upozorenje: Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta, oči temeljito isprati vodom. Čuvati van dohvata djece. Ne sadrži parabene i fenoksietanol.

Veličina: 200 ml x2

Biorga
N

Podaci

Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Biorga Cystiphane Losion protiv peruti 1+1 GRATIS

Losion namjenjen za uporabu u kombinaciji sa šamponom protiv peruti te za održavanje vlasišta nakon uporabe sredstava protiv peruti kako bi se spriječilo njezino vraćanje.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha