Caudalie Vinosorce Set

Caudalie Vinosource Set

232,00 kn 
Caudalie

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Caudalie Vinosource Sorbet krema 40 ml + Caudalie grožđana vodica 75 ml

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Caudalie Vinosource Set https://www.mojaljekarna.hr/13722-large/caudalie-vinosource-set.jpg <p><strong>Caudalie Vinosource Sorbet krema 40 ml - svježina i ugoda za osjetljivu kožu</strong><br />Namjena: krema s teksturom gela za efekt "brzinskog odmora". U kontaktu s kožom pretvara se u fluid koji omekšava i hidratizira, a pogodna je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Hipoalergena i nekomedogena formula. Osvježavajući miris cvijeta mandarine, drobljenog lišća limuna, vodice krastavca i svježe mente.<br />Organska Grožđana vodica trenutačno umanjuje osjetljivost kože i zadržava vodu kako bi koža ostala hidratizirana, a Vinolevure® sprječava dehidrataciju i osnažuje imunološki sustav kože. Kombinacija kamilice i tetrapeptida umiruje kožu i povećava njenu toleranciju. Kompleks za reguliranje vode nove generacije regulira dotok vode kako bi se stanice zaštitile od termalnog šoka i stresa dehidratacije. Polifenoli iz sjemenki grožđa imaju dvostruko djelovanje: antioksidativno (protiv slobodnih radikala) i antihijaluronidazno (štite hijaluronsku kiselinu od propadanja kako bi koža ostala mladolika).<br />Uporaba: nanijeti ujutro i navečer na lice i vrat. 98% prirodnih sastojaka. Koža je umirena: 90%, smanjenje crvenila: 77% (testiranje provedeno na 20 dobrovoljaca tijekom 28 dana).</p> <p><strong>Caudalie grožđana vodica 75 ml za osvježenje koristi se kao tonik ili sprej za osvježenje tijekom dana.</strong><br />Namjena: umirujuća voda sa 100% biljnom osnovom dobivena izravno iz grožđa tijekom berbe. Za sve koji žele osvježavajući tonik u spreju i za sve tipove kože, čak i vrlo osjetljivu. Umiruje kožu i osvježava je u trenucima izloženosti stresu. Sadrži 98% Grožđane vode® za umirenje i 2% soka grožđa bogatog oligosaharidima i mineralnim solima (kalijem) koji hidratiziraju i omekšavaju.<br />Uporaba: raspršiti na lice u bilo koje doba dana. Za još više svježine, posebno u ljetnim mjesecima, držite ju u hladnjaku.<br /><br /></p> promo-pakiranja-s-poklonima 232 HRK in_stock

Caudalie Vinosource Sorbet krema 40 ml - svježina i ugoda za osjetljivu kožu
Namjena: krema s teksturom gela za efekt "brzinskog odmora". U kontaktu s kožom pretvara se u fluid koji omekšava i hidratizira, a pogodna je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Hipoalergena i nekomedogena formula. Osvježavajući miris cvijeta mandarine, drobljenog lišća limuna, vodice krastavca i svježe mente.
Organska Grožđana vodica trenutačno umanjuje osjetljivost kože i zadržava vodu kako bi koža ostala hidratizirana, a Vinolevure® sprječava dehidrataciju i osnažuje imunološki sustav kože. Kombinacija kamilice i tetrapeptida umiruje kožu i povećava njenu toleranciju. Kompleks za reguliranje vode nove generacije regulira dotok vode kako bi se stanice zaštitile od termalnog šoka i stresa dehidratacije. Polifenoli iz sjemenki grožđa imaju dvostruko djelovanje: antioksidativno (protiv slobodnih radikala) i antihijaluronidazno (štite hijaluronsku kiselinu od propadanja kako bi koža ostala mladolika).
Uporaba: nanijeti ujutro i navečer na lice i vrat. 98% prirodnih sastojaka. Koža je umirena: 90%, smanjenje crvenila: 77% (testiranje provedeno na 20 dobrovoljaca tijekom 28 dana).

Caudalie grožđana vodica 75 ml za osvježenje koristi se kao tonik ili sprej za osvježenje tijekom dana.
Namjena: umirujuća voda sa 100% biljnom osnovom dobivena izravno iz grožđa tijekom berbe. Za sve koji žele osvježavajući tonik u spreju i za sve tipove kože, čak i vrlo osjetljivu. Umiruje kožu i osvježava je u trenucima izloženosti stresu. Sadrži 98% Grožđane vode® za umirenje i 2% soka grožđa bogatog oligosaharidima i mineralnim solima (kalijem) koji hidratiziraju i omekšavaju.
Uporaba: raspršiti na lice u bilo koje doba dana. Za još više svježine, posebno u ljetnim mjesecima, držite ju u hladnjaku.

Caudalie
C045003

Podaci

Oblik
Krema
Tonik
Mjesto primjene
Lice
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Caudalie Vinosource Set

Caudalie Vinosource Sorbet krema 40 ml + Caudalie grožđana vodica 75 ml

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha