Gel za noge i vene - Salvija

Gel za noge i vene - Salvija

28,69 kn 
Salvija

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za umorne noge sklone proširenim venama

Količina ml

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Gel za noge i vene - Salvija https://www.mojaljekarna.hr/1651-large/gel-za-noge-i-vene-salvija.jpg <p>Za umorne noge sklone proširenim venama Njegujući gel poboljšava funkciju nogu i vena. Osvježava i njeguje kožu kvalitetnim ekstraktom vinove loze, divljeg kestena, kamfora i mentola. Otkriveno je da ekstrakt divljeg kestena može povoljno utjecati na bolesti vena. Mnoga sredstva protiv venskih bolesti sadrže i flavone i flavonoide kojima je bogat list vinove loze. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Gel treba samo namazati na kožu ali ne i masirati. Ne sadrži umjetne boje. Dermatološki je testiran. Nije za dojenčad i djecu.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 250 ili 500 ml</p> prosirene-vene 28.69 HRK in_stock

Za umorne noge sklone proširenim venama Njegujući gel poboljšava funkciju nogu i vena. Osvježava i njeguje kožu kvalitetnim ekstraktom vinove loze, divljeg kestena, kamfora i mentola. Otkriveno je da ekstrakt divljeg kestena može povoljno utjecati na bolesti vena. Mnoga sredstva protiv venskih bolesti sadrže i flavone i flavonoide kojima je bogat list vinove loze.

Uporaba:
Gel treba samo namazati na kožu ali ne i masirati. Ne sadrži umjetne boje. Dermatološki je testiran. Nije za dojenčad i djecu.

Veličina: 250 ili 500 ml

Salvija
C007650

Podaci

Oblik
Gel
Mjesto primjene
Noge
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Gel za noge i vene - Salvija

Za umorne noge sklone proširenim venama

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha