Radovan Petrović Uro Tinktura
Hrvatski

Radovan Petrović Uro Tinktura

146,32 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Tinktura s propolisom, koprivom i zlatnicom.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Radovan Petrović Uro Tinktura https://www.mojaljekarna.hr/19633-large/radova-petrovic-uro-tinktura.jpg <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Info</strong></span><br /> Ova tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Djelovanjem pojačava djelovanje klasične terapije. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija. Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca. Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Sastojci:</strong></span><br /> (u 100 ml):<br /> aqua purificata 70ml<br /> alkoholna tinktura propolisa 20ml<br /> tinktura zeleni zlatnice 5ml<br /> tinktura lista koprive 5ml</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Namjena:</strong></span><br /> Za poboljšanje funkcije mokraćnih putova. Sastavom je prilagođena upalama urogenitalnog trakta, pa se koristi kod upale bubrega i mokraćnog mjehura, upale jajnika, prostatitisa, a vrlo je djelotvorna i kod infekcija uzrokovanih bakterijama, pogotovo Escherichiom coli. Primjenjuje se kod kroničnih i akutnih stanja. Preporučuje se kao prateća terapija osobama na tretmanima dijalize.<br /> Kod težih i učestalijih upala tinktura se može kombinirati s Medom za podizanje imuniteta ili Medom s dodatkom propolisa. Tinktura je dostupna u pakiranju od 500 ml.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Uporaba:</strong></span><br /> Od 16 god: 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (15ml).<br /> Uzimati poslije jela.</p> <p><span style="text-decoration:underline;"><strong>Napomena:</strong></span><br /> Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 500 ml<br /><br /><strong>Upozorenje:</strong> Korištenje tinkture ne preporuča se djeci mlađoj od 16 godina, osim u iznimnim slučajevima u dogovoru s ljekarnikom ili proizvođačem.</p> prostata 146.32 HRK in_stock
Hrvatski

Info
Ova tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Djelovanjem pojačava djelovanje klasične terapije. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija. Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca. Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.

Sastojci:
(u 100 ml):
aqua purificata 70ml
alkoholna tinktura propolisa 20ml
tinktura zeleni zlatnice 5ml
tinktura lista koprive 5ml

Namjena:
Za poboljšanje funkcije mokraćnih putova. Sastavom je prilagođena upalama urogenitalnog trakta, pa se koristi kod upale bubrega i mokraćnog mjehura, upale jajnika, prostatitisa, a vrlo je djelotvorna i kod infekcija uzrokovanih bakterijama, pogotovo Escherichiom coli. Primjenjuje se kod kroničnih i akutnih stanja. Preporučuje se kao prateća terapija osobama na tretmanima dijalize.
Kod težih i učestalijih upala tinktura se može kombinirati s Medom za podizanje imuniteta ili Medom s dodatkom propolisa. Tinktura je dostupna u pakiranju od 500 ml.

Uporaba:
Od 16 god: 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (15ml).
Uzimati poslije jela.

Napomena:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prije upotrebe dobro promiješati.

Veličina: 500 ml

Upozorenje: Korištenje tinkture ne preporuča se djeci mlađoj od 16 godina, osim u iznimnim slučajevima u dogovoru s ljekarnikom ili proizvođačem.

C001419

Podaci

Oblik - oralni preparati
Tekućina
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Radovan Petrović Uro Tinktura

Tinktura s propolisom, koprivom i zlatnicom.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha