Coverderm Perfect Face tekuca podloga za prekrivanje nesavr

Coverderm Perfect Face tekuća podloga za prekrivanje nesavršenos

327,00 HRK 
Coverderm

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti.

Nijansa

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Coverderm Perfect Face tekuća podloga za prekrivanje nesavršenos https://www.mojaljekarna.hr/1934-large/coverderm-perfect-face-tekuca-podloga-za-prekrivanje-nesavrsenos.jpg <p>Podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti.<br /> Jedinstvena make-up podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti na licu (akne, tamne mrlje, vitiligo, pjegice). Vodootporna, hipoalergena i nekomedogena fomula jamči dugotrajnost i odličnu podnošljivost za svaki tip kože. Traje cijeli dan i ima SPF 20 (štiti kožu od UVA i UVB zraka) a zahvaljujući kremastoj teksturi lako se nanosi. Hipoalergena podloga sa zaštitinim faktorom u 9 nijansi. Jedinstveni proizvod za prikrivanje manjih nesavršenosti kože lica.<br /> Dostupna u 9 nijansi. <br /><br />Djelovanje i aktivni sastojci:<br /> Mineralni pigmenti, pčelinji vosak koji njeguje kožu i titanijev dioksid koji štiti od Sunca. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Nanesite malu količinu na nadlanicu i razmažite kružnim pokretima kako bi se proizvod zagrijao na tjelesnu temperaturu. Nanesite prstima ili spužvicom utapkavajući malim pokretima i nakon toga nanesite šminku kao i inače. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 30 ml</p> puderi-i-podloge 327 HRK in_stock

Podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti.
Jedinstvena make-up podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti na licu (akne, tamne mrlje, vitiligo, pjegice). Vodootporna, hipoalergena i nekomedogena fomula jamči dugotrajnost i odličnu podnošljivost za svaki tip kože. Traje cijeli dan i ima SPF 20 (štiti kožu od UVA i UVB zraka) a zahvaljujući kremastoj teksturi lako se nanosi. Hipoalergena podloga sa zaštitinim faktorom u 9 nijansi. Jedinstveni proizvod za prikrivanje manjih nesavršenosti kože lica.
Dostupna u 9 nijansi.

Djelovanje i aktivni sastojci:
Mineralni pigmenti, pčelinji vosak koji njeguje kožu i titanijev dioksid koji štiti od Sunca.

Uporaba:
Nanesite malu količinu na nadlanicu i razmažite kružnim pokretima kako bi se proizvod zagrijao na tjelesnu temperaturu. Nanesite prstima ili spužvicom utapkavajući malim pokretima i nakon toga nanesite šminku kao i inače.

Veličina: 30 ml

Coverderm
C038051

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Coverderm Perfect Face tekuća podloga za prekrivanje nesavršenos

Podloga za prekrivanje manjih nesavršenosti.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha