• -20%
Avene Couvrance kompaktna krema u boji za masnu kožu

Avene Couvrance kompaktna krema u boji za masnu kožu

135,77 kn  -20%
169,71 kn

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Prekrivanje težih nepravilnosti na koži: akne, podočnjaci, ožiljci, modrice, crvenilo, vitiligo. Bez parabena. Bez parfema. Bez konzervansa.

Nijansa

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene Couvrance kompaktna krema u boji za masnu kožu https://www.mojaljekarna.hr/12133-large/avene-couvrance-kompaktna-krema-u-boji-za-masnu-kozu.jpg <p><span>Četiri nijanse - od svijetle do tamne puti.</span><br /><span>Oil-free - nemasne teksture.</span><br /><span>Postojani - otporni na vodu i znoj.</span><br /><span>UV zaštita - SPF 30</span><br /><span>Bez efekta maske na licu.</span><br /><span>Mogu se koristiti samostalno ili u kombinanaciji s korektorima i kompakt krem puderima.</span><br /><br /><span>Couvrance kompaktni krem puderi za mješovitu i masnu kožu nemasne su (oil-free) teksture s velikom moći prekrivanja u tankom sloju. Osiguravaju mat efekt na koži i ujednačenu boju tena. Vodootporni su i otporni na znojenje, što osigurava postojanost šminke.</span><br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /><span>Nakon čišćenja i dnevne kreme pomoću priložene spužvice nanijeti Couvrance kompaktni krem puder na kožu, i to suhom spužvicom za jače prekrivanje, a mokrom spužvicom navlaženom Avène termalnom vodom u raspršivaću za transparentnije prekrivanje. Puder nanositi nježnim tapkanjem bez trljanja. Završiti nanošenje Couvrance kompaktnog krem pudera ujednačavanjem boje razmazujući od sredine lica prema rubovima. Spužvicu povremeno oprati vodom i sapunom. Ostaviti da se osuši na zraku.</span><br /><br /><strong>Veličina:</strong> 10 g</p> puderi-i-podloge 135.77 HRK in_stock

Četiri nijanse - od svijetle do tamne puti.
Oil-free - nemasne teksture.
Postojani - otporni na vodu i znoj.
UV zaštita - SPF 30
Bez efekta maske na licu.
Mogu se koristiti samostalno ili u kombinanaciji s korektorima i kompakt krem puderima.

Couvrance kompaktni krem puderi za mješovitu i masnu kožu nemasne su (oil-free) teksture s velikom moći prekrivanja u tankom sloju. Osiguravaju mat efekt na koži i ujednačenu boju tena. Vodootporni su i otporni na znojenje, što osigurava postojanost šminke.

Uporaba:
Nakon čišćenja i dnevne kreme pomoću priložene spužvice nanijeti Couvrance kompaktni krem puder na kožu, i to suhom spužvicom za jače prekrivanje, a mokrom spužvicom navlaženom Avène termalnom vodom u raspršivaću za transparentnije prekrivanje. Puder nanositi nježnim tapkanjem bez trljanja. Završiti nanošenje Couvrance kompaktnog krem pudera ujednačavanjem boje razmazujući od sredine lica prema rubovima. Spužvicu povremeno oprati vodom i sapunom. Ostaviti da se osuši na zraku.

Veličina: 10 g

C026819

Podaci

Količina
10
g
Oblik
Puder
Mjesto primjene
Lice
Ne sadrži
Konzervanse
Paraben
Parfem
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Doziranje
Prema potrebi
SPF
30

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avene Couvrance kompaktna krema u boji za masnu kožu

Prekrivanje težih nepravilnosti na koži: akne, podočnjaci, ožiljci, modrice, crvenilo, vitiligo. Bez parabena. Bez parfema. Bez konzervansa.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha