Savjet

Pročitajte korisne savjete

Partnerstvo između Vichy Normaderm i Online ljekarne Coner

850

 

  

MOJA RUTINA KLUB
www.moja-rutina.hr

Ultimativni vodič za idealnu kožu bez nepravilnosti

 

Inovacijama na području razumijevanja njege kože s nepravilnostima Normaderm linija proizvoda postala je stručnjak za čišćenje, njegu i prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima. Vichy predstavlja Moja Rutina klub (www.moja-rutina.hr), ultimativni vodič za idealnu kožu bez nepravilnosti koji okuplja zajednicu korisnika Normaderm proizvoda te im nudi brojne pogodnosti: od stručnih savjeta i korisnih članaka do mogućnosti internetske narudžbe proizvoda te programa nagrađivanja vjernosti potrošača.   

Zašto nastaju nepravilnosti na koži? Kako spriječiti ožiljke od akni? Kako njegovati masnu kožu nakon tridesete? Kako šminka utječe na ten? Što kaže dermatolog? Odgovore na sva pitanja u vezi problematične masne kože sklone nepravilnostima od sada možete potražiti u Moja rutna klubu kojeg je pokrenuo Normaderm. Moja rutina klub internetska je zajednica zadovoljnih korisnika Normaderm proizvoda i svih osoba koje se bore s problematičnom masnom kožom na putu do idealne kože bez nepravilnosti.

 

POGODNOSTI MOJA RUTINA KLUBA

NJEGOVANA I ZDRAVA KOŽA BEZ NEPRAVILNOSTI

U Moja rutina klubu kroz stručne savjete i tjedne članke okupljene oko aktualne mjesečne teme upoznat ćete se sa svim zakonitostima problematične masne kože. Od pravilne prehrane prilagođene osjetljivoj masnoj koži do tjelovježbe i suočavanja sa stresom – na sva Vaša pitanja odgovaraju Vichy stručnjaci.

INTERNETSKA NARUDŽBA

Normaderm proizvodi od korisnika Moja rutina kluba udaljeni su tek nekoliko klikova, a kodovi kupljenih proizvoda donose Vam bodove za vrijedne nagrade.

NAGRADNE AKTIVNOSTI I POGODNOSTI ZA ČLANOVE

Članovi Moja rutina kluba prvi će saznati za Normaderm promotivne akcije, kreativne natječaje, popuste u ovlaštenim ljekarnama, nagradne aktivnosti i ostale pogodnosti za potrošače.

VRIJEDNI POKLONI KOJIMA NAGRAĐUJEMO POVJERENJE

Aktivnim sudjelovanjem u klubu korisnici prikupljaju bodove i osvajaju vrijedne poklone. Bodove je moguće prikupiti kupnjom Normaderm proizvoda, dijeljenjem iskustava i savjeta, pozivanjem prijatelja i sudjelovanjem u promo akcijama.

Moja rutina klub I www.moja-rutina.hr
Moja rutina klub ultimativni je vodič za idealnu kožu bez nepravilnosti koji nudi stručne savjete za njegu problematične kože, korisne tematske članke, iskustva korisnika, mogućnost internetske narudžbe Normaderm proizvoda uz ekskluzivne popuste te program nagrađivanja vjernosti potrošača poklonima kroz prikupljanje bodova i nagradne natječaje. Pridružite i koristite pogodnosti: www.moja-rutina.hr

 

Vichy Normaderm linija
Stručnjak za preoblikovanje kože s nepravilnostima
Inovacijama na području razumijevanja  njege kože s nepravilnostima Normaderm linija proizvoda promijenila je živote milijunima korisnika. Uz proizvode za potpunu rutinu problematične kože – od NORMADERM gela, losiona, piling-gela, micelarne otopine te 3 u 1 sredstva za čišćenje, preko NORMADERM GLOBAL dnevne njege, NORMADERM NIGHT DETOX noćne i anti-age njege pa sve do proizvoda za dodatnu njegu i prekrivanje nepravilnosti, kao što su NORMADERM HYALUSPOT i NORMADERM TEINT puder – koža s nepravilnostima u potpunosti je preoblikovana. Saznajte više na: www.moja-rutina.hr

 

Moja rutina klub razvijen je u partnerstvu s Online ljekarnom Coner, Vichy ovlaštenom ljekarnom.

 

  

Komentari (0)

Trenutno nema komentara
Samo registrirani i prijavljeni korisnici mogu komentirati