Savjet

Pročitajte korisne savjete

Vitamini i minerali iz prirode - GSE

815

PRIRODNA NJEGA VAŠEG ORGANIZMA

Modernim načinom života želimo postići što više, ali to najčešće dovodi do narušavanja zdravlja i naše tijelo treba dodatni poticaj kako bi osiguralo dovoljno energije za ispunjavanje naših ciljeva. U tim slučajevima potrebno je posegnuti za vitaminima i dodacima prehrani. Vitamini i minerali na bazi biljaka iz biološkog uzgoja su idealna nadopuna našem organizmu. Linija Phyto Vitamins poznata je po svojoj vrhunskoj kvaliteti, kombinaciji prave formule i strogoj kontroli kvalitete. Svi proizvodi ove linije su veganski i BIO-proizvodi, a iz cijelokupnog asortimana smo izdvojili proizvode koji najviše odgovaraju užurbanom načinu života.

  

 

gse-bio-folna-kiselina.jpgBIO FOLNA KISELINA

 

 

Sastojak koji igra važnu ulogu u svim fazama rasta i razvoja, a ponajprije kod stvaranja krvi i stanica je folna kiselina. Žene koje planiraju trudnoću ili su već trudne moraju posebnu pažnju posvetiti ovom vitaminu. Posebno je važna u periodu od dva do tri mjeseca prije začeća i tijekom prvog tromjesečja trudnoće. Osim što pomaže prilikom trudnoće, folna kiselina je odlična i u slučaejvima kada želite spriječiti umor, depresiju i nesanicu te pomaže pri koncentraciji. Vrlo je važna za normalno funkcioniranje mozga te za mentalno i emocionalno zdravlje.

 

 

 

 

 

 

 

BIO KOMPLEKS ZA OČI

gse-bio-kompleks-za-oci-tablete.jpgNaše su oči tijekom procesa gledanja izložene velikim opterećenjima koja ponajprije uzrokuje djelovanje svjetlosti. Kompleks za oči (Bio) je dodatak prehrani i sadržava vitamin B-kompleks iz ekstrakata guave, bosiljka i kore limuna te se koriste isključivo sastojci iz biološkog uzgoja. Blagotvorno djeluje i pridonosi održavanju normalnog vida, pridonosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa i normalnoj funkciji živčanog sustava.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gse-bio-citroplus-tablete.jpgBIO CITROPLUS


Citroplus (Bio) je dodatak prehrani s visokim sadržajem prirodnog vitamina C, a znamo da je vitamin C jedan od najpotrebnijih vitamina našem organizmu. U našem tijelu ima brojne funkcije i pridonosi normalnoj funkciji imuno-sustava i živčanog sustava te normalnom energetskom metabolizmu. Najvažniji sastojci su sekundarne biljne tvari, tzv. flavonoidi otopljeni u biljnom bio-glicerinu. Flavonoidi kao i vitamini sudjeluju u brojnim metaboličkim procesima u tijelu i kao zaštitne tvari treba ih uzimati u dovoljnoj količini. Pritom je zdrava prehrana od velike koristi, ali se ona iz najrazličitijih razloga često ne ostvaruje. Zbog toga se preporučuje dodatna opskrba organizma unošenjem vitalnih tvari u vidu dodataka prehrani.

 

 

 

 

 

 gse-bio-urovit-kapsule.jpg

BIO UROVIT

Urovit je dodatak prehrani iz sjevernoameričke brusnice, a znamo da je brusnica poznata po tome da pomaže u prevenciji i liječenju urinarnih infekcija. Sadržava veliki broj sekundarnih biljnih tvari, te tu se ubraja i važan sastojak proantocijanidin, koji spriječava vezanje bakterija na površinu organa mokraćnog trakta i na taj način se bakterije mokrenjem izbacuju van iz organizma. Urovit se na tržištu nalazi u obliku kapsula biološke kvalitete pakiranim u malenoj bočici. Ovaj oblik pakiranja olakšava korištenje i osigurava optimalno čuvanje sastojaka.

 

 

 

 

 

 

 

 

gse-bio-vitamin-b-kompleks-tablete.jpgBIO VITAMIN B KOMPLEKSSkupinu B kompleksa čini 8 članova koji imaju jedinstvenu strukturu i brojne dodatne funkcije, no kako se u velikoj mjeri nadopunjuju poželjno ih je unositi zajedno putem dodataka prehrani. Ovaj kompleks neophodan je kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora jer sudjeluju u procesu stvaranja energije. Također pridonose održavanju normalne funkcije živčanog sustava i normalnom psihičkom funkcioniranju. Kako su vitamini B topivi u vodi i naše tijelo ih ne može skladištiti, možete ih slobodno uzimati kao dodatak vašoj prehrani bez straha od posljedica u borbi protiv stresnog načina života.

 

 

 

 

 

 

 

gse-bio-vino-c-opc.jpg

BIO VINO C-OPC


Nadopunjujuća kombinacija hranjivih tvari jezgri grožđa i acerole (barbadoske trešnje) zajednički opskrbljuju organizam važnim bioaktivnim tvarima. Kako i samo ime govori radi se o kombinaciji vitamina C i OPC antioksidansa koji se koriste kao obrambene tvari protiv štetnih vanjskih opterećenja. Ova kombinacija pridonosi povećanoj apsorpciji željeza te je idealan dodatak za sve koji imaju problema sa željezom, umorom, iscrpljenošću a žele svome organizmu osigurati dovoljno energije za normalno funkcioniranje.

 

 

 

 

 

 

 

Nikada nije kasno za početi brinuti o zdravlju Vašeg organizma. Svaki dan je idealno vrijeme za novi početak, rad na vlastitom zdravlju, a time i ljepoti. Naravno, uvijek preporučujemo piti dovoljno vode, zdravo se hraniti i redovito se baviti nekom aktivnošću, ali ponekad nam je potrebna i dodatna pomoć.

*PR članak

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara
Samo registrirani i prijavljeni korisnici mogu komentirati