Avent Grijač za bočice

333,91 kn 
Avent

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Brz, siguran način zagrijavanja majčina mlijeka, zamjenskog mlijeka, mliječnih pića i dječje hrane na sobnu temperaturu u samo 3 minute.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avent Grijač za bočice https://www.mojaljekarna.hr/18223-large/avent-grijac-za-bocice.jpg <p>Zagrijava ravnomjerno</p> <p>• Ravnomjerno zagrijavanje uz zaštitu kvalitete mlijeka.</p> <p></p> <p>Brzo zagrijavanje</p> <p>• Bočica je spremna za 3 minute! Brzo zagrijavanje 150 ml / 5 oz mlijeka u svega 3 minute*</p> <p></p> <p>Pažljivo odmrzavanje</p> <p>• Pažljivo odmrzavanje mlijeka. Mlijeko u grijaču za bočice možete odmrznuti sigurno i pažljivo, istovremeno provodeći vrijeme sa svojom bebom. Postupak je praktičniji od odmrzavanja pod mlazom vode i brži od odmrzavanja u hladnjaku. Što je najvažnije, sigurniji je od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici.</p> <p></p> <p>Praktično zagrijavanje</p> <p>• Omogućava i zagrijavanje dječje hrane. Uređaj ima i postavku za brzo zagrijavanje dječje hrane.</p> <p>• Jednostavno upravljanje. Jednim okretom gumba uključite grijač za bočice i jednostavno odaberite odgovarajuću postavku.</p> <p>• Kompatibilnost s cijelim Philips AVENT asortimanom. U kombinaciji s ovim grijačem za bočice možete koristiti sve bočice (osim veličine od 60 ml / 2 oz) i posudice za pohranu dječje hrane tvrtke Philips AVENT.</p> <p>• "Tablica vremena zagrijavanja" sadrži vremena za zagrijavanje mlijeka (3 - 7,5 minuta). Na ambalaži grijača za bočice nalazi se odvojiva "Tablica vremena zagrijavanja" koju možete držati u blizini uređaja kako biste uvijek pri ruci imali odgovarajuća vremena za zagrijavanje</p> <p><br /><strong>Sadrži:</strong> grijač<br /><br /></p> sterilizatori-grijaci-sjeckalice 333.91 HRK in_stock

Zagrijava ravnomjerno

• Ravnomjerno zagrijavanje uz zaštitu kvalitete mlijeka.

Brzo zagrijavanje

• Bočica je spremna za 3 minute! Brzo zagrijavanje 150 ml / 5 oz mlijeka u svega 3 minute*

Pažljivo odmrzavanje

• Pažljivo odmrzavanje mlijeka. Mlijeko u grijaču za bočice možete odmrznuti sigurno i pažljivo, istovremeno provodeći vrijeme sa svojom bebom. Postupak je praktičniji od odmrzavanja pod mlazom vode i brži od odmrzavanja u hladnjaku. Što je najvažnije, sigurniji je od odmrzavanja u mikrovalnoj pećnici.

Praktično zagrijavanje

• Omogućava i zagrijavanje dječje hrane. Uređaj ima i postavku za brzo zagrijavanje dječje hrane.

• Jednostavno upravljanje. Jednim okretom gumba uključite grijač za bočice i jednostavno odaberite odgovarajuću postavku.

• Kompatibilnost s cijelim Philips AVENT asortimanom. U kombinaciji s ovim grijačem za bočice možete koristiti sve bočice (osim veličine od 60 ml / 2 oz) i posudice za pohranu dječje hrane tvrtke Philips AVENT.

• "Tablica vremena zagrijavanja" sadrži vremena za zagrijavanje mlijeka (3 - 7,5 minuta). Na ambalaži grijača za bočice nalazi se odvojiva "Tablica vremena zagrijavanja" koju možete držati u blizini uređaja kako biste uvijek pri ruci imali odgovarajuća vremena za zagrijavanje


Sadrži: grijač

Avent
C030900

Podaci

Pomagala i aparati
Grijači
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avent Grijač za bočice

Brz, siguran način zagrijavanja majčina mlijeka, zamjenskog mlijeka, mliječnih pića i dječje hrane na sobnu temperaturu u samo 3 minute.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha