Phyto Phytovolume Volumizirajuća Maska

Phyto Phytovolume Volumizirajuća Maska

189,90 kn 
Phyto

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Phytovolume maska je volumizirajuća njega s ultra laganom, gelastom teksturom koja tankoj kosi vraća snagu i energiju te daje dugotrajan i neposredan volumen. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Phyto Phytovolume Volumizirajuća Maska https://www.mojaljekarna.hr/18534-large/phyto-phytokeratine-extreme-sampon.jpg <p>Phytovolume maska je volumizirajuća njega s ultra laganom, gelastom teksturom koja tankoj kosi vraća snagu i energiju te daje dugotrajan i neposredan volumen. Obogaćena ekstraktima bambusa, stolisnika i petoprste  s remineralizirajućim i adstrigentnim učinkom, ova maska pojačava elastičnost vlakana i vraća kosi lepršavost. Kosa se lakše raščešljava i ne zapetljava te poprima novi, svilenkasti i prozračni izgled.</p> <p>Uporaba: Nanijeti malu količinu maske na mokru, ručnikom sasušenu kosu ( duljinom kose i na vrhove ) nakon svakog pranja. Ostaviti da djeluje 2-3 minute te zatim raščešljati i isprati. </p> <p>Upozorenje: samo za vanjsku uporabu. Ako dođe u kontakt s očima, temeljito isprati mlakom vodom.</p> <p></p> <p></p> <p><strong>Veličina:</strong> 150 ml</p> suha-i-ostecena-kosa 189.9 HRK in_stock

Phytovolume maska je volumizirajuća njega s ultra laganom, gelastom teksturom koja tankoj kosi vraća snagu i energiju te daje dugotrajan i neposredan volumen. Obogaćena ekstraktima bambusa, stolisnika i petoprste  s remineralizirajućim i adstrigentnim učinkom, ova maska pojačava elastičnost vlakana i vraća kosi lepršavost. Kosa se lakše raščešljava i ne zapetljava te poprima novi, svilenkasti i prozračni izgled.

Uporaba: Nanijeti malu količinu maske na mokru, ručnikom sasušenu kosu ( duljinom kose i na vrhove ) nakon svakog pranja. Ostaviti da djeluje 2-3 minute te zatim raščešljati i isprati. 

Upozorenje: samo za vanjsku uporabu. Ako dođe u kontakt s očima, temeljito isprati mlakom vodom.

Veličina: 150 ml

Phyto
C048137

Podaci

Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Maska
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Phyto Phytovolume Volumizirajuća Maska

Phytovolume maska je volumizirajuća njega s ultra laganom, gelastom teksturom koja tankoj kosi vraća snagu i energiju te daje dugotrajan i neposredan volumen. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha