Klorane Mango maslac šampon za suhu kosu

Klorane Mango maslac šampon za suhu kosu

73,51 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Mango (Mangifera indica L.) - koštica ploda manga bogata je esecijalnim masnim kiselinama koje se dobivaju ekstrakcijom mango maslaca. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Klorane Mango maslac šampon za suhu kosu https://www.mojaljekarna.hr/16972-large/klorane-mango-maslac-sampon-za-suhu-kosu.jpg <p>Mango (Mangifera indica L.) - koštica ploda manga bogata je esecijalnim masnim kiselinama koje se dobivaju ekstrakcijom mango maslaca. Laboratoriji Klorane izabrali su mango maslac zbog visokog sadržaja masnih kiselina koje hrane kosu, štite vrhove i obnavljaju hidrolipidni sloj koji štiti kosu od isušivanja. <br /><br />Klorane hranjivi šampon s dodatkom mango maslaca je bogat kremasti šampon koji hrani kosu, zaglađuje kutikulu vlasi i obnavlja hidrolipidni sloj koji štiti kosu od isušivanja. Nakon pranja kosa je sjajna, glatka i lako se češlja. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti nekoliko minuta i temeljito isprati. Za pojačani učinak preporučuje se upotreba Klorane hranjive i regenerativne maske s dodatkom mango maslaca i Klorane zaštitnog hranjivog regeneratora s dodatkom mango maslaca. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> suha-i-ostecena-kosa 73.51 HRK in_stock

Mango (Mangifera indica L.) - koštica ploda manga bogata je esecijalnim masnim kiselinama koje se dobivaju ekstrakcijom mango maslaca. Laboratoriji Klorane izabrali su mango maslac zbog visokog sadržaja masnih kiselina koje hrane kosu, štite vrhove i obnavljaju hidrolipidni sloj koji štiti kosu od isušivanja.

Klorane hranjivi šampon s dodatkom mango maslaca je bogat kremasti šampon koji hrani kosu, zaglađuje kutikulu vlasi i obnavlja hidrolipidni sloj koji štiti kosu od isušivanja. Nakon pranja kosa je sjajna, glatka i lako se češlja.

Uporaba:
Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti nekoliko minuta i temeljito isprati. Za pojačani učinak preporučuje se upotreba Klorane hranjive i regenerativne maske s dodatkom mango maslaca i Klorane zaštitnog hranjivog regeneratora s dodatkom mango maslaca.

Veličina: 200 ml

C008105

Podaci

Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Klorane Mango maslac šampon za suhu kosu

Mango (Mangifera indica L.) - koštica ploda manga bogata je esecijalnim masnim kiselinama koje se dobivaju ekstrakcijom mango maslaca. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha