Avene CPI Lagana zaštitna krema za netolerantnu kožu D.E.F.I.

151,81 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene CPI Lagana zaštitna krema za netolerantnu kožu D.E.F.I. https://www.mojaljekarna.hr/5028-large/avene-lagana-zastitna-krema-cpi.jpg <p><span>Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Proizvodi se Sterile Cosmetics tehnologijom: novim standardom proizvodnje, jedinstvenim u svijetu, koji jamči maksimalnu sigurnost za reaktivnu kožu.</span></p> <p><span>Avène Krema za netolerantnu kožu sadrži Parcerine</span><span>®</span><span>, novi aktivni sastojak, koji utječe na mehanizme koji potiču reaktivnost kože te umiruje iritaciju i obnavlja kožnu barijeru.</span><br /><span>Štiti - obnavlja kožnu barijeru i pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.</span><br /><span>Visoka tolerancija - sadrži minimalni broj sastojaka odabranih zbog svoje čistoće i nježnosti.</span><br /><span>Umiruje - </span><span>Parcerine</span><span>®</span><span> u kombinaciji s Avène termalnom vodom, umiruje, djeluje antiiritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.</span></p> <p><span>Avène Krema za netolerantnu kožu namijenjena reaktivnoj koži koja na najmanji podražaj pecka, crveni se, ljušti i svrbi. Namijenjena je i oporavku nadražene prirodno osjetljive kože (svjetla put, tanka koža, crvenilu sklona koža...) ili netolerantne kože koja i na najmanji podražaj reagira nadraženošću i iritacijom (izazvanom klimatskim uvjetima, pretjerano agresivnim i čestim čišćenjima i pranjima kože lica ili neodgovarajućom ili nadražujućom kozmetikom).</span></p> <p><br /><strong>Uporaba:</strong><br /><span>Očistite lice i vrat  Avène Losionom za netolerantnu kožu. Nanesite Avène Kremu za netolerantnu kožu ujutro i navečer.</span><br /><br /><strong>Veličina:</strong> 50 ml</p> suha-koza 151.81 HRK in_stock

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. Proizvodi se Sterile Cosmetics tehnologijom: novim standardom proizvodnje, jedinstvenim u svijetu, koji jamči maksimalnu sigurnost za reaktivnu kožu.

Avène Krema za netolerantnu kožu sadrži Parcerine®, novi aktivni sastojak, koji utječe na mehanizme koji potiču reaktivnost kože te umiruje iritaciju i obnavlja kožnu barijeru.
Štiti - obnavlja kožnu barijeru i pruža učinkovitu i dugotrajnu zaštitu.
Visoka tolerancija - sadrži minimalni broj sastojaka odabranih zbog svoje čistoće i nježnosti.
Umiruje - Parcerine® u kombinaciji s Avène termalnom vodom, umiruje, djeluje antiiritirajuće, smanjuje reaktivnost kože, osjećaj nelagode i zatezanja kože, a ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Avène Krema za netolerantnu kožu namijenjena reaktivnoj koži koja na najmanji podražaj pecka, crveni se, ljušti i svrbi. Namijenjena je i oporavku nadražene prirodno osjetljive kože (svjetla put, tanka koža, crvenilu sklona koža...) ili netolerantne kože koja i na najmanji podražaj reagira nadraženošću i iritacijom (izazvanom klimatskim uvjetima, pretjerano agresivnim i čestim čišćenjima i pranjima kože lica ili neodgovarajućom ili nadražujućom kozmetikom).


Uporaba:
Očistite lice i vrat  Avène Losionom za netolerantnu kožu. Nanesite Avène Kremu za netolerantnu kožu ujutro i navečer.

Veličina: 50 ml

C035308

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avene CPI Lagana zaštitna krema za netolerantnu kožu D.E.F.I.

Trenutno smiruje iritaciju i obnavlja hidrolipidni sloj kože zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku Parcerine®. Smanjuje reaktivnost kože i osigurava učinkovitu i dugotrajnu zaštitu. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha