Bioaromatica Balzam s uljem nocurka za suhu, vrlo suhu i ekcemima sklonu ko

Bioaromatica Balzam s uljem noćurka za suhu, vrlo suhu i ekcemima sklonu kožu

90,33 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za njegu suhe, vro suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože lica i tijela dojenčadi, male djece i odraslih.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioaromatica Balzam s uljem noćurka za suhu, vrlo suhu i ekcemima sklonu kožu https://www.mojaljekarna.hr/2442-large/balzam-s-uljem-nocurka.jpg <ul class="green"> <li> <p>Sadrži visoki postotak, čak 20 % omega-6 masnih kiselina iz ulja noćurka i sjemenki grožđa koje sudjeluju u obnavljanju ošetećene hidrolipidne zaštitne barijere suhe i izrazito suhe kože te kože sklone pojavi ekcema.<br />Hipoalergeni preparat proizveden od čistih prirodnih ulja noćurka, jojobe i ulja sjemenki grožđa. Dodatno sadrži cink oksid, lanolin, karit maslac, glicerin i pčelinji vosak. Djeluje kao okluzivni preparat stvarajući lipidni sloj koji štiti kožu od daljnjeg isušivanja, a istovremeno hrani, njeguje, vlaži i obnavlja suhu, oštećenu i iritiranu kožu.<br />Aktivni sastojci</p> <p>- Ulja noćurka i sjemenki grožđa odlikuju se visokim sadržajem omega-6 masnih kiselina (linolne i gama linolne esencijalne masne kiseline). Dokazano je da se omega-6 masne kiseline nakon lokalne primjene mogu ugraditi u strukturne lipide epidermisa koji su ovisni o linolnoj kiselini. Na taj način dolazi do ponovne uspostave oštećene zaštitne funkcije kože.<br />- Cink oksid djeluje adstringirajuće i protuupalno na koži.<br />- Lanolin, prirodni emolijens i okluziv, sadrži kolesterol bitnu komponentu lipida epidermisa te je vrlo djelotvoran u tretmanima suhe, ekstremno suhe i kože sklone ekcemima.<br />- lipidni ekstrakt cvijeta nevena djeluje protuupalno, potiče obnovu i epitelizaciju kože.<br />- Ulje jojobe je vosak po svom kemijskom sastavu i slično je ljudskom sebumu, sadrži masne kiseline: oleinsku, linolnu, linolensku i arahidonsku.<br />- Karit maslac (Shea butter engl.) je prirodna mast koja se dobiva iz plodova karit stabla. Glavni sastojci su oleinska i stearinska kiselina, djeluje kao emolijens i koristi se u proizvodima za njegu atopične kože, ožiljaka i strija.<br />- D-alfa-tokoferol je prirodni antioksidans koji štiti kožu od štetnog utjecaja slobodnih radikala i djeluje regenerativno na suhoj i oštećenoj koži.<br />Namjena Aromatica balzama s uljem noćurka</p> <p>- za svakodnevnu njegu suhe, izrazito suhe i ekcemima sklone kože,<br />- za njegu kože kod atopijskog dermatitisa,<br />- za njegu nježne kože dojenačadi i djece.<br />Zašto koristiti Aromatica balzam s uljem noćurka</p> <p>- Obnavlja i smiruje suhu, izrazito suhu i ekcemima sklonu kožu<br />- Prirodni lipidi vlaže i mekšaju kožu i jačaju zaštitnu kožnu barijeru<br />- Hipoalergena formulacija, ne sadrži konzervanse, mirise, boje i mineralna ulja<br /> <br /><strong>Uporaba:</strong> Balzam nanijeti na kožu u laganom sloju dva do tri puta dnevno ili prema potrebi.<br /> <br /><strong>Veličina</strong>: 50 ml</p> </li> </ul> suha-koza 90.33 HRK in_stock
 • Sadrži visoki postotak, čak 20 % omega-6 masnih kiselina iz ulja noćurka i sjemenki grožđa koje sudjeluju u obnavljanju ošetećene hidrolipidne zaštitne barijere suhe i izrazito suhe kože te kože sklone pojavi ekcema.
  Hipoalergeni preparat proizveden od čistih prirodnih ulja noćurka, jojobe i ulja sjemenki grožđa. Dodatno sadrži cink oksid, lanolin, karit maslac, glicerin i pčelinji vosak. Djeluje kao okluzivni preparat stvarajući lipidni sloj koji štiti kožu od daljnjeg isušivanja, a istovremeno hrani, njeguje, vlaži i obnavlja suhu, oštećenu i iritiranu kožu.
  Aktivni sastojci

  - Ulja noćurka i sjemenki grožđa odlikuju se visokim sadržajem omega-6 masnih kiselina (linolne i gama linolne esencijalne masne kiseline). Dokazano je da se omega-6 masne kiseline nakon lokalne primjene mogu ugraditi u strukturne lipide epidermisa koji su ovisni o linolnoj kiselini. Na taj način dolazi do ponovne uspostave oštećene zaštitne funkcije kože.
  - Cink oksid djeluje adstringirajuće i protuupalno na koži.
  - Lanolin, prirodni emolijens i okluziv, sadrži kolesterol bitnu komponentu lipida epidermisa te je vrlo djelotvoran u tretmanima suhe, ekstremno suhe i kože sklone ekcemima.
  - lipidni ekstrakt cvijeta nevena djeluje protuupalno, potiče obnovu i epitelizaciju kože.
  - Ulje jojobe je vosak po svom kemijskom sastavu i slično je ljudskom sebumu, sadrži masne kiseline: oleinsku, linolnu, linolensku i arahidonsku.
  - Karit maslac (Shea butter engl.) je prirodna mast koja se dobiva iz plodova karit stabla. Glavni sastojci su oleinska i stearinska kiselina, djeluje kao emolijens i koristi se u proizvodima za njegu atopične kože, ožiljaka i strija.
  - D-alfa-tokoferol je prirodni antioksidans koji štiti kožu od štetnog utjecaja slobodnih radikala i djeluje regenerativno na suhoj i oštećenoj koži.
  Namjena Aromatica balzama s uljem noćurka

  - za svakodnevnu njegu suhe, izrazito suhe i ekcemima sklone kože,
  - za njegu kože kod atopijskog dermatitisa,
  - za njegu nježne kože dojenačadi i djece.
  Zašto koristiti Aromatica balzam s uljem noćurka

  - Obnavlja i smiruje suhu, izrazito suhu i ekcemima sklonu kožu
  - Prirodni lipidi vlaže i mekšaju kožu i jačaju zaštitnu kožnu barijeru
  - Hipoalergena formulacija, ne sadrži konzervanse, mirise, boje i mineralna ulja

  Uporaba: Balzam nanijeti na kožu u laganom sloju dva do tri puta dnevno ili prema potrebi.

  Veličina: 50 ml

Bioaromatica
C003745

Podaci

Oblik
Balzam
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioaromatica Balzam s uljem noćurka za suhu, vrlo suhu i ekcemima sklonu kožu

Za njegu suhe, vro suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože lica i tijela dojenčadi, male djece i odraslih.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha