Vichy Neovadiol Magistral balzam za lice

Vichy Neovadiol Magistral balzam za lice

259,84 kn 
Vichy

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Neovadiol Magistral hranjivi je balzam usavršen terapijskim uljima za gustoću zrele kože koji hidratizira, hrani i obnavlja vrlo suhu kožu te ju čini mekom i punijom.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Vichy Neovadiol Magistral balzam za lice https://www.mojaljekarna.hr/18326-large/vichy-neovadiol-magistral.jpg <p>Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suha i umorna koža bez sjaja samo su neki od utjcaja menopauze na kožu. U tom osjetljivom razdoblju koža traži osobitu pažnju, redovitu i intenzivnu njegu koja će ju učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje.</p> <p>Vichy Neovadiol Magistral rezultat je 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata i nova je generacija njege za lice koja pruža intenzivnu ugodu i oblikovane crte lica - san o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu. Hormonsko starenje i menopauza za kožu predstavljaju velike promjene. Vichy stavlja naglasak na vrlo suhu zrelu kožu, čija se  struktura tijekom menopauze mijenja i gubi lipide, čak  57% gubitka lipida.</p> <p>Upravo ti lipidi, posebice omega 3, 6 i 9 igraju dvostruku ulogu u strukturi kože - hrane kožu te joj omogućuju dovoljne količine energije kako bi koža bila gušća i punija. Jedna od primarnih uloga lipida je da spajaju slojeve kože te tako gubitak od 57% zaista izravno utječe na starenje jer koža gubi strukturu i postepeno se opušta. Uz kroničnu suhoću  koja je  također uzrokovana nedostatkom lipida, koža postaje tanja, gubi mekoću i vitalnost te postaje vrlo osjetljiva. Upravo zbog toga ženama u zrelim godinama nije dovoljno samo nahraniti kožu, već joj pružiti aktivnu obnavljajuću njegu.&lt;/p&gt; Neovadiol Magistral hranjivi je balzam za gustoću kože namijenjen vrlo suhoj i zreloj koži. Formula obogaćena Proteic Gf, Pro-Xylanom i uljima koja sadrže Omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži lipide kako bi pospješila njen obrambeni mehanizam i zadržala hidrataciju. Koža je nahranjena, mekana, ugodna, čvršća i djeluje punije. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove, nemasna je i neljepljiva te pruža izuzetan osjećaj ugode. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena te sadrži termalnu vodu Vichy.Prije su se ulja koristila kako bi hranila kožu, a danas je Vichy stvorio jedinstven kompleks vitalnih ulja s obnavljajućim svojstvima. Zasebno, ona potiču stvaranje vlastitih lipida kože - proces pod nazivom lipidogenoza. Ulje šafranike sadrži Omegu 9 te visoke količine Omege 6 koja sadrži ublažavajuća  i hranjiva svojstva. Ulje rižine mekinje bogato je Omegom 9, Omegom 6 i Omegom 3 (3 puta više od maslinovog ulja) te stimulira prirodnu sintezu lipida u koži. Karite maslac sadrži visoku koncentraciju Omege 9 i Omege 6 s hidratizirajućim i umirujućim svojstvima. Zajedno ona postaju 'terapijska ulja' koja aktivno obnavljaju kožu. Savršen su spoj za osjetljivu i krhku kožu zahvaljujući preciznoj bio-kompatibilnosti  između masnih kiselina koje sadrže te onih koje se nalaze u koži.</p> suha-koza 259.84 HRK in_stock

Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suha i umorna koža bez sjaja samo su neki od utjcaja menopauze na kožu. U tom osjetljivom razdoblju koža traži osobitu pažnju, redovitu i intenzivnu njegu koja će ju učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje.

Vichy Neovadiol Magistral rezultat je 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata i nova je generacija njege za lice koja pruža intenzivnu ugodu i oblikovane crte lica - san o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu. Hormonsko starenje i menopauza za kožu predstavljaju velike promjene. Vichy stavlja naglasak na vrlo suhu zrelu kožu, čija se  struktura tijekom menopauze mijenja i gubi lipide, čak  57% gubitka lipida.

Upravo ti lipidi, posebice omega 3, 6 i 9 igraju dvostruku ulogu u strukturi kože - hrane kožu te joj omogućuju dovoljne količine energije kako bi koža bila gušća i punija. Jedna od primarnih uloga lipida je da spajaju slojeve kože te tako gubitak od 57% zaista izravno utječe na starenje jer koža gubi strukturu i postepeno se opušta. Uz kroničnu suhoću  koja je  također uzrokovana nedostatkom lipida, koža postaje tanja, gubi mekoću i vitalnost te postaje vrlo osjetljiva. Upravo zbog toga ženama u zrelim godinama nije dovoljno samo nahraniti kožu, već joj pružiti aktivnu obnavljajuću njegu.</p> Neovadiol Magistral hranjivi je balzam za gustoću kože namijenjen vrlo suhoj i zreloj koži. Formula obogaćena Proteic Gf, Pro-Xylanom i uljima koja sadrže Omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži lipide kako bi pospješila njen obrambeni mehanizam i zadržala hidrataciju. Koža je nahranjena, mekana, ugodna, čvršća i djeluje punije. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove, nemasna je i neljepljiva te pruža izuzetan osjećaj ugode. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena te sadrži termalnu vodu Vichy.Prije su se ulja koristila kako bi hranila kožu, a danas je Vichy stvorio jedinstven kompleks vitalnih ulja s obnavljajućim svojstvima. Zasebno, ona potiču stvaranje vlastitih lipida kože - proces pod nazivom lipidogenoza. Ulje šafranike sadrži Omegu 9 te visoke količine Omege 6 koja sadrži ublažavajuća  i hranjiva svojstva. Ulje rižine mekinje bogato je Omegom 9, Omegom 6 i Omegom 3 (3 puta više od maslinovog ulja) te stimulira prirodnu sintezu lipida u koži. Karite maslac sadrži visoku koncentraciju Omege 9 i Omege 6 s hidratizirajućim i umirujućim svojstvima. Zajedno ona postaju 'terapijska ulja' koja aktivno obnavljaju kožu. Savršen su spoj za osjetljivu i krhku kožu zahvaljujući preciznoj bio-kompatibilnosti  između masnih kiselina koje sadrže te onih koje se nalaze u koži.

Vichy
C036277

Podaci

Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Vichy Neovadiol Magistral balzam za lice

Neovadiol Magistral hranjivi je balzam usavršen terapijskim uljima za gustoću zrele kože koji hidratizira, hrani i obnavlja vrlo suhu kožu te ju čini mekom i punijom.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha