• %
Uebe Tlakomjer Visomat Handy za zapešče

Uebe Tlakomjer Visomat Handy za zapešče

Digitalni tlakomjer za mjerenje tlaka na zapešću ima mjerenje nepravilnog pulsa.
C039235
61,05 €

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 01/03 do 31/03. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Uebe tlakomjeri. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Uređaj je namijenjen za neinvazivno mjerenje sistoličkog i dijastoličkog krvnog tlaka, brzine pulsa i za izračunavanje tlaka pulsa kod odraslih osoba. Ovaj uređaj koristi oscilometrijski način za mjerenje krvnog tlaka i pulsa. Manžeta se spaja s uređajem i postavlja na ruku. Senzor mjeri male oscilacije tlaka koje se javljaju zbog širenja i kontrakcije arterija sa svakim otkucajem srca. Amplituda tlačnih valova se mjeri u milimetrima žive (mmHg) i prikazuje na zaslonu kao digitalna vrijednost

Funkcije:

- mjerenje nepravilnog pulsa

- memoriju za 60 mjerenja

- prikazuje prosječnu vrijednost mjerenja

- funkcija datum/vrijeme

- prikaz tlaka pulsa

Manžeta je za opseg zapešća 12,5-21,5 cm

Uporaba: Uređaj se mora koristiti u skladu s postupcima navedenim u uputi za uporabu i ne smije se koristiti u bilo koje druge svrhe. Važno je da prije uporabe uređaja pažljivo pročitate cijelu uputu za uporabu. Molimo da posebnu pažnju obratite na poglavlje “Važne informacije o uporabi".

Posebne mjere opreza: Mjerenje krvnog tlaka kod djece zahtijeva specijalističko znanje! Ako želite mjeriti krvni tlak djeteta molimo potražite savjet liječnika. Nikada ne koristite uređaj kod djece /dojenčadi. 

Posebna dvostruka manžeta dizajnirana je za zapešće opsega od 12,5 do 21,5 cm. 

Na točnost mjerenja krvnog tlaka mogu utjecati trudnoća, nepravilni otkucaju srca ili arterioskleroza. Krvni tlak mjerite u dogovoru sa svojim liječnikom.  

Niti pod kojim uvjetima ne stavljajte manžetu preko kritičnih točaka kao što su rane, aneurizma itd. Postoji rizik od ozljeda! Moguć je prekid intravaskularnog pristupa (infuzije) ili drugog medicinskog uređaja za praćenje stanja.  

Ne koristite uređaj bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako ste na dijalizi, koristite antikoagulanse, inhibitore agregacije trombocita ili steroide. Posljedica primjene u tim uvjetima može biti unutarnje krvarenje.  

Ako ste bili podvrgnuti mastektomiji, ne mjerite krvni tlak na strani tijela gdje je odstranjena dojka zajedno s limfnim čvorovima ispod pazuha.  

Uređaj sadrži male dijelove koje mogu progutati djeca. Stoga uređaj uvijek mora biti izvan dohvata male djece.  

Mjerenje vlastitog krvnog tlaka ne predstavlja liječenje. Ne mijenjajte samoinicijativno doze lijekova / liječenje propisano od liječnika.  

Molimo da prije samoinicijativnog provođenja bilo kakvih mjera pročitate poglavlje „Važne upute za uporabu“.

Registracija
Medicinski proizvod
Mjesto primjene
Zapešće
Pomagala i aparati
Tlakomjeri
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu