• -10%

Omron Tlakomjer RS2 za zapešće

467,10 HRK  -10%
519,00 HRK
Omron

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Potpuno automatski tlakomjer za zapešće, sa Intellisense tehnologijom za precizno i ugodno mjerenje tlaka. Lako je prenosiv i nudi brz i jednostavan način provjere tlaka.

Podijeli
Postavi pitanje (0)
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Omron Tlakomjer RS2 za zapešće https://www.mojaljekarna.hr/5067-large/omron-tlakomjer-rs2-za-zapesce.jpg <p>Potpuno automatski digitalni tlakomjer za zapešće, jednostavan i precizan uz Intellisense naprednu tehnologiju koja jamči precizno i ugodno mjerenje tlaka. Novi dizajn proizvoda za što ugodnije mjerenje, provjerava pravilno omatanje manšete i detektira nepravilan srčani ritam.</p> <p><br />Funkcije:<br />Tlakomjer vodećeg svjetskog proizvođača digitalnih tlakomjera Omron<br />Lako prenosiv, nudi brz i jednostavan način provjere tlaka<br />Intellisense tehnologija, detekcija nepravilnog srčanog ritma<br />Vodič za pravilno omatanje manšete s pokazateljem na zaslonu<br />Manšeta je prikladna za zapešće opsega 13.5 do 21.5 cm ( za osobe normalne težine )<br />Kapacitet memorije: 30 unosa uz bilježenje datuma i vremena<br />Svjetlosnim signalom upozorava na hipertenziju<br />Pouzdanost i točnost rezultata mjerenja tlaka potvrđena je kliničkim ispitivanjima<br />U pakiranju dolaze 2 baterije i tvrda kutija u kojoj se drži tlakomjer<br />Garancija: 5 godina<br />Preporuča se baždarenje tlakomjera svake 2 godine.<br /> <br />Što je Intellisense tehnologija koju imaju svi tlakomjeri Omron ?<br />Intellisense tehnologija je napredna tehnologija, inovacija proizvođača Omron koja omogućuje da se manšeta tlakomjera napuhuje odnosno pritišće korisnika točno onoliko koliko je potrebno . Sustav kontrole jačine stiska manšete omogućuje optimalnu brzinu i stisak čime je zajamčeno da će postupak mjerenja krvnog tlaka biti ugodan za korisnika.</p> <p><br />Kome je namijenjen tlakomjer za zapešće?<br />Tlakomjer za zapešće preporuča se osobama srednje i mlađe dobi ili kao drugi tlakomjer za osobe starije dobi. Za starije osobe sa hipertenzijom bolji izbor je tlakomjer za nadlakticu. Tlakomjer za zapešće vrlo je lako prenosiv i zato izvrstan za zaposlene osobe i osobe koje često putuju, a žele uvijek imati kontrolu nad svojim krvnim tlakom.<br />Omron je japanski proizvođač i vodeći u svijetu proizvođač digitalnih tlakomjera. Omron tlakomjeri koriste se na svim javnozdravstvenim akcijama mjerenja krvnog tlaka te ih preporuča Hrvatsko društvo za hipertenziju.</p> tlakomjeri 467.1 HRK in_stock

Potpuno automatski digitalni tlakomjer za zapešće, jednostavan i precizan uz Intellisense naprednu tehnologiju koja jamči precizno i ugodno mjerenje tlaka. Novi dizajn proizvoda za što ugodnije mjerenje, provjerava pravilno omatanje manšete i detektira nepravilan srčani ritam.


Funkcije:
Tlakomjer vodećeg svjetskog proizvođača digitalnih tlakomjera Omron
Lako prenosiv, nudi brz i jednostavan način provjere tlaka
Intellisense tehnologija, detekcija nepravilnog srčanog ritma
Vodič za pravilno omatanje manšete s pokazateljem na zaslonu
Manšeta je prikladna za zapešće opsega 13.5 do 21.5 cm ( za osobe normalne težine )
Kapacitet memorije: 30 unosa uz bilježenje datuma i vremena
Svjetlosnim signalom upozorava na hipertenziju
Pouzdanost i točnost rezultata mjerenja tlaka potvrđena je kliničkim ispitivanjima
U pakiranju dolaze 2 baterije i tvrda kutija u kojoj se drži tlakomjer
Garancija: 5 godina
Preporuča se baždarenje tlakomjera svake 2 godine.
 
Što je Intellisense tehnologija koju imaju svi tlakomjeri Omron ?
Intellisense tehnologija je napredna tehnologija, inovacija proizvođača Omron koja omogućuje da se manšeta tlakomjera napuhuje odnosno pritišće korisnika točno onoliko koliko je potrebno . Sustav kontrole jačine stiska manšete omogućuje optimalnu brzinu i stisak čime je zajamčeno da će postupak mjerenja krvnog tlaka biti ugodan za korisnika.


Kome je namijenjen tlakomjer za zapešće?
Tlakomjer za zapešće preporuča se osobama srednje i mlađe dobi ili kao drugi tlakomjer za osobe starije dobi. Za starije osobe sa hipertenzijom bolji izbor je tlakomjer za nadlakticu. Tlakomjer za zapešće vrlo je lako prenosiv i zato izvrstan za zaposlene osobe i osobe koje često putuju, a žele uvijek imati kontrolu nad svojim krvnim tlakom.
Omron je japanski proizvođač i vodeći u svijetu proizvođač digitalnih tlakomjera. Omron tlakomjeri koriste se na svim javnozdravstvenim akcijama mjerenja krvnog tlaka te ih preporuča Hrvatsko društvo za hipertenziju.

Omron
C036510

Podaci

Mjesto primjene
Zapešće
Pomagala i aparati
Tlakomjeri
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Omron Tlakomjer RS2 za zapešće

Potpuno automatski tlakomjer za zapešće, sa Intellisense tehnologijom za precizno i ugodno mjerenje tlaka. Lako je prenosiv i nudi brz i jednostavan način provjere tlaka.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha

Možda će Vam se i ovo svidjeti