Ohropax Silicon Čepići za uši

Ohropax Silicon Čepići za uši

47,25 kn 
Ostali

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Izrađeni su od medicinskog silikona. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Ohropax Silicon Čepići za uši https://www.mojaljekarna.hr/9419-large/ohropax-silicon-cepici-za-usi.jpg <p><span>Izrađeni su od medicinskog silikona. Ovaj materijal idealan je za zaštiti ušiju od vode, buke i vjetra. Prilagodljiv je i lako prianja u svako uho te je stoga idealna zaštita od vode za vrijeme plivanja i kupanja. Prikladni su i za djecu iznad 6 godina starosti.</span></p> <p></p> <p><span>Uporaba: </span></p> <p><span>1. <span>Čistim prstima oblikovati čepić u malu lopticu. (Čepić može biti nešto manji da stane u dječje uši). </span></span></p> <p><span><span>2. Izbjegavati izduženi oblik. </span></span></p> <p><span><span>3. Umetnuti dobro oblikovani čepić u čisto, suho uho, lagano pritiščući kako bi ga dobro prekrilo. Ukoliko bude potrebno možete povući ušnu školjku kako biste otpustili zrak koji je ostao zarobljen u ušnom kanalu. </span></span></p> <p><span><span>4. Samo za vanjsku primjenu; ne umetati u slušni kanal!</span></span></p> <p>Za uklanjanje čepića potrebno je nježno povući ušnu resicu i prstima izvaditi čepić. Ne koristiti druga sredstva za uklanjanje čepića. Čuvati na čistom i suhom mjestu u orginalnom pakiranju, ispod 30°C, zaštićenom od direktne sunčeve svjetlosti. Držati izvan dohvata dojenčadi i male djece (opasnost od gušenja).</p> <p></p> <p><strong>Veličina:</strong> 6 čepića</p> uho 47.25 HRK in_stock

Izrađeni su od medicinskog silikona. Ovaj materijal idealan je za zaštiti ušiju od vode, buke i vjetra. Prilagodljiv je i lako prianja u svako uho te je stoga idealna zaštita od vode za vrijeme plivanja i kupanja. Prikladni su i za djecu iznad 6 godina starosti.

Uporaba:

1. Čistim prstima oblikovati čepić u malu lopticu. (Čepić može biti nešto manji da stane u dječje uši).

2. Izbjegavati izduženi oblik.

3. Umetnuti dobro oblikovani čepić u čisto, suho uho, lagano pritiščući kako bi ga dobro prekrilo. Ukoliko bude potrebno možete povući ušnu školjku kako biste otpustili zrak koji je ostao zarobljen u ušnom kanalu.

4. Samo za vanjsku primjenu; ne umetati u slušni kanal!

Za uklanjanje čepića potrebno je nježno povući ušnu resicu i prstima izvaditi čepić. Ne koristiti druga sredstva za uklanjanje čepića. Čuvati na čistom i suhom mjestu u orginalnom pakiranju, ispod 30°C, zaštićenom od direktne sunčeve svjetlosti. Držati izvan dohvata dojenčadi i male djece (opasnost od gušenja).

Veličina: 6 čepića

Ostali
C040230

Podaci

Količina
6
čepića za uši
Mjesto primjene
Uho
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sanitet
Čepići za uho
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Zemlja porijekla
Njemačka
Način čuvanja
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Sanitet

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Ohropax Silicon Čepići za uši

Izrađeni su od medicinskog silikona. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha