Supradyn Fast Energija vrećice

60,04 kn 
Bayer

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Supradyn® FAST energija je u obliku praška koji se iz vrećica istrese neposredno na jezik.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Supradyn Fast Energija vrećice https://www.mojaljekarna.hr/5332-large/suprady-fast-energija.jpg <p>Supradyn® FAST energija je nova generacija multivitaminskih pripravaka s mineralima i koenzimom Q10 koji je kao dodatak prehrani namijenjen potpori vitalnosti i energetskim procesima u tijelu tijekom cijelog dana. Vitamini B6, B12, C, tiamin, riboflavin, biotin, niacin, pantotenska kiselina te minerali kalcij, bakar, jod, željezo, mangan i magnezij pridonose oslobađanju energije u metabolizmu.<br />Novi Supradyn® FAST energija je u obliku praška koji se iz vrećica istrese neposredno na jezik. Može se uzimati bez vode, stoga ga možemo uzeti bilo kad i bilo gdje. Osim toga rastapanje u ustima omogućava brzu apsorpciju.</p> <p><br />Pakiranje sadrži 10 vrećica praška s okusom naranče i marakuje.</p> umor-energija 60.04 HRK in_stock

Supradyn® FAST energija je nova generacija multivitaminskih pripravaka s mineralima i koenzimom Q10 koji je kao dodatak prehrani namijenjen potpori vitalnosti i energetskim procesima u tijelu tijekom cijelog dana. Vitamini B6, B12, C, tiamin, riboflavin, biotin, niacin, pantotenska kiselina te minerali kalcij, bakar, jod, željezo, mangan i magnezij pridonose oslobađanju energije u metabolizmu.
Novi Supradyn® FAST energija je u obliku praška koji se iz vrećica istrese neposredno na jezik. Može se uzimati bez vode, stoga ga možemo uzeti bilo kad i bilo gdje. Osim toga rastapanje u ustima omogućava brzu apsorpciju.


Pakiranje sadrži 10 vrećica praška s okusom naranče i marakuje.

Bayer
C037718

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Supradyn Fast Energija vrećice

Supradyn® FAST energija je u obliku praška koji se iz vrećica istrese neposredno na jezik.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha