Kal Folic acid + B12

Kal Folic acid + B12

58,59 kn 
KAL

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Vitamin B-9 poznatiji pod nazivom folna kiselina jedan je od značajnijih vitamina B skupine. U prirodi se nalazi u raznom voću i povrću. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Kal Folic acid + B12 https://www.mojaljekarna.hr/1352-large/kal-folic-acid-b12.jpg <p><strong>Sastojci u 1 tableti:<br /> </strong>Folati (folna kiselina) 800 mcg<br />Vitamin B12 (cijanokobalamin) 5 mcg </p> <p><strong><br />Uporaba:</strong> 1 tableta dnevno uz obrok ili čašu vode</p> <p><strong>Veličina:</strong> 100</p> <p><strong>Upozorenje</strong><span>: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili  stručnom osobom.  trudnice i dojilje trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Dnevni unos folata ne bi smio prelaziti 1000 mcg za trudnice i dojilje. Ne koristiti ako je zaštitna ovojnica na čepu oštećena.</span></p> <p>Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.<br />Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!<br />Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.</p> vitamin-b 58.59 HRK in_stock

Sastojci u 1 tableti:
 
Folati (folna kiselina) 800 mcg
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 5 mcg 


Uporaba:
1 tableta dnevno uz obrok ili čašu vode

Veličina: 100

Upozorenje: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili  stručnom osobom.  trudnice i dojilje trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Dnevni unos folata ne bi smio prelaziti 1000 mcg za trudnice i dojilje. Ne koristiti ako je zaštitna ovojnica na čepu oštećena.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

KAL
C006479

Podaci

Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Kal Folic acid + B12

Vitamin B-9 poznatiji pod nazivom folna kiselina jedan je od značajnijih vitamina B skupine. U prirodi se nalazi u raznom voću i povrću. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha