Dietpharm Ferohel otopina
Hrvatski

Dietpharm Ferohel otopina

65,50 kn 
Dietpharm

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina te smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Dietpharm Ferohel otopina https://www.mojaljekarna.hr/18090-large/dietpharm-ferohel-sirup.jpg <p>Dietpharm Ferohel sirup je prirodna nadopuna željeza za trudnice, dojilje, predškolsku i školsku djecu te sigurna nadoknada željeza bez neugodnih nuspojava. Željezo u Ferohel sirupu se nalazi u obliku aminokiselinskog kelata koji se resorbira u visokom postotku. </p> <p><br /><strong>1 ml sirupa sadrži:</strong><br /> najmanje 1 mg dvovalentnog željeza u obliku bis-serinato željezo (II)-klorida u sorbitnoj podlozi. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Školska djeca uzimaju 10 ml otopine ujutro u čaši soka.</p> <p>Trudnice, dojilje i odrasli uzimaju 15 ml otopine ujutro u čaši soka. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Prije upotrebe sadržaj bočice dobro protresti. </p> <p>Dozirna posudica ima oznaku od 10 i 15 ml. <br /><br /><strong>Upozorenje:</strong> Nakon uzimanja Ferohel otopine kao i kod svih proizvoda koji sadrže željezo, stolica može biti tamno obojena. Mogućnost prolaznog obojenja zubi isključena je ako se Ferohel sirup uzima sa čašom prirodnog soka. <br /> Kako se radi o proizvodu prirodnog porijekla, dobro je sadržaj bočice prije upotrebe protresti. <br /> Ne preporučuje se uzimanje preparata željeza s mlijekom, čajem ili kavom zbog smanjenog iskorištenja željeza. <br /> Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. <br /> Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 180 ml</p> <p>Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.<br />Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!<br />Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.</p> vitamini-za-djecu 65.5 HRK in_stock
Hrvatski

Dietpharm Ferohel sirup je prirodna nadopuna željeza za trudnice, dojilje, predškolsku i školsku djecu te sigurna nadoknada željeza bez neugodnih nuspojava. Željezo u Ferohel sirupu se nalazi u obliku aminokiselinskog kelata koji se resorbira u visokom postotku. 


1 ml sirupa sadrži:
najmanje 1 mg dvovalentnog željeza u obliku bis-serinato željezo (II)-klorida u sorbitnoj podlozi.

Uporaba:
Školska djeca uzimaju 10 ml otopine ujutro u čaši soka.

Trudnice, dojilje i odrasli uzimaju 15 ml otopine ujutro u čaši soka. Preporučene doze ne smiju se prekoračiti. Prije upotrebe sadržaj bočice dobro protresti. 

Dozirna posudica ima oznaku od 10 i 15 ml.

Upozorenje: Nakon uzimanja Ferohel otopine kao i kod svih proizvoda koji sadrže željezo, stolica može biti tamno obojena. Mogućnost prolaznog obojenja zubi isključena je ako se Ferohel sirup uzima sa čašom prirodnog soka.
Kako se radi o proizvodu prirodnog porijekla, dobro je sadržaj bočice prije upotrebe protresti.
Ne preporučuje se uzimanje preparata željeza s mlijekom, čajem ili kavom zbog smanjenog iskorištenja željeza.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Veličina: 180 ml

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dietpharm
C000394

Podaci

Oblik - oralni preparati
Tekućina
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Dietpharm Ferohel otopina

Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina te smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha

Možda će Vam se i ovo svidjeti