Lerbolario Sun Piccolosole dječja krema za zaštitu od sunca SPF 50+

Lerbolario Sun Piccolosole dječja krema za zaštitu od sunca SPF 50+

S nevenom i uljem breskvinih koštica.
C024558
22,72 €
(284€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

S nevenom i uljem breskvinih koštica.
Kad koluti i rukavice za plivanje krenu u beskrajno istraživanje prvih valova, kad dvorcu od pijeska nedostaje još visoka kula, kad krene skakanje i jurnjava po planinskim livadama, vrijeme je za kontinuiranu zaštitu osjetljive dječje kože od sunca. Piccolosole protezione + je krema koja svakoj majci omogućuje bezbrižan odmor: pruža iznimno učinkovitu zaštitu od UVA i UVB-zraka putem dva filtra (gama orizanola iz ulja rižinih mekinja i nesaponificirajuće frakcije maslinovog ulja) te omekšava i štiti kožu te je čini glatkom kombinacijom brojnih odabranih sastojaka koje predvodi ekstrakt nevena i ulje koštica breskve i pruža njegu koju svako dijete zaslužuje.

Uporaba:
Jednoliko namažite lice i tijelo svog djeteta ovom kremom, u debljem sloju i nemojte je previše umasirati u tijelo. Pazite da prekrijete sve otkrivene dijelove tijela. Iako je proizvod vodootporan, ponavljajte nanošenje svakih sat vremena, posebno nakon plivanja i tuširanja.

Veličina: 75 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
125
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Odrasli
Stariji
Trudnice
Zemlja porijekla
Italija
SPF
50
Problemi kože
UV zrake

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu