• %
Eucerin Sun Ekstra Lagani losion SPF 30
Eucerin proljetni boost
40

Preporučuju dermatolozi

Eucerin Sun Sensitive Protect ekstra lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30 63845

Eucerin Sun Ekstra Lagani losion SPF 30

C024012
22,85 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 27/03 do 02/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Eucerin Za sunce. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF 30 je zaštita kože od sunca koja umiruje osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem. Također je prikladan za atopičnu kožu. 

Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre1 za visoku UV zaštitu s likokalkonom A. Ovaj snažni antioksidans djeluje na neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. 

Ekstra lagani losion za zaštitu od sunca odmah se upija i vodootporan je. Sadrži i Eucerinovu 'Anti-Stain After Wash' tehnologiju (zaštita protiv mrlja nakon pranja).

Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF 30 je klinički i dermatološki prikladan za osjetljivu kožu i  kožu s atopičnim dermatitisom.

- odmah se upija

- extra-light texture

- vodootporno

Sastav: Aqua, Alcohol Denat, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Tapioca Starch, Ethylhexyl Triazone, Stearyl Alcohol, Cera Alba, Glyceryl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Triacontanyl PVP, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Uporaba:

- Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite

- Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite

- Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca

- Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju

- Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti

- Izbjegavajte kontakt s očima

- Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegnite  izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Problemi kože
UV zrake
Eucerin proljetni boost
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu