Lerbolario Sun Unguento Superabbronzante - Mast za brzo tamnjenje

Lerbolario Sun Unguento Superabbronzante - Mast za brzo tamnjenje

154,95 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

S mrkvom, orahovom ljuskom i alojom

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Sun Unguento Superabbronzante - Mast za brzo tamnjenje https://www.mojaljekarna.hr/17135-large/lerbolario-unguento-superabbronzante-mast-za-brzo-tamnjenje.jpg <p>S mrkvom, orahovom ljuskom i alojom<br /> Bez filtra<br /> Ova je mast namijenjena osobama s jakom kožom boje jantara koja prirodno podnosi sunce i svima onima koji žele dodatno potamniti. Ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, ali obiluje hranjivim elementima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Jednoliko je razmažite po koži cijeloga tijela i blago umasirajte: koža će odmah omekšati, postati svikenkasta i sjajna, a boja će se blago pojačati i istaknuti u prisustvu ekstrakta orahove ljuske i mrkvinog ulja. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Jednoliko razmažite po koži cijelog tijela i blago umasirajte. Mast je vodootporna, ali preporučuje se nanošenje nakon svakog kupanja. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> zastita-od-sunca-za-odrasle 154.95 HRK in_stock

S mrkvom, orahovom ljuskom i alojom
Bez filtra
Ova je mast namijenjena osobama s jakom kožom boje jantara koja prirodno podnosi sunce i svima onima koji žele dodatno potamniti. Ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, ali obiluje hranjivim elementima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Jednoliko je razmažite po koži cijeloga tijela i blago umasirajte: koža će odmah omekšati, postati svikenkasta i sjajna, a boja će se blago pojačati i istaknuti u prisustvu ekstrakta orahove ljuske i mrkvinog ulja.

Uporaba:
Jednoliko razmažite po koži cijelog tijela i blago umasirajte. Mast je vodootporna, ali preporučuje se nanošenje nakon svakog kupanja.

Veličina: 200 ml

L'Erbolario
C004803

Podaci

Količina
200
Oblik
Mast
Mjesto primjene
Tijelo
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Sun Unguento Superabbronzante - Mast za brzo tamnjenje

S mrkvom, orahovom ljuskom i alojom

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha