Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za lice SPF 25

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za lice SPF 25

131,84 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

S aloa verom i makadamijom.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za lice SPF 25 https://www.mojaljekarna.hr/17126-large/lerbolario-krema-za-zastitu-od-sunca-za-lice-spf-25.jpg <p>S aloa verom i makadamijom.<br /> Formula protiv starenja.<br /> Ova je krema svojim posebnim djelovanjem protiv starenja posvećena onima koji vole i na licu zlaćani trag sunca, a istovremeno žele spriječiti bilo kakav neželjeni učinak sunčanja na mladolikost i kvalitetu kože. Krema jamči srednju razinu zaštite zahvaljujući bogatom sadržaju prirodnih filtara kao što su aloa, smilje, derivati rižinih mekinja. Karite maslac, ulje makadamije i aloa dubinski hidratiziraju kožu i neutraliziraju njenu isušenost. Krema sadrži i vitamin E iz ulja rižinih mekinja koji djeluje protiv stvaranja slobodnih radikala i pomaže pri sprječavanju crvenila i pucanja kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića). Sadrži poseban srednji filtar za UVB-zrake (koje ne idu preko srednjih slojeva dermisa i, uz pomoć melanina, pomažu u procesu tamnjenja) i djeluje poput barijere protiv UVA-zraka koje uvijek prodiru duboko, čak i kad koža potamni te uzrokuju prerano starenje kože.<br />Primjereno svim tipovima kože. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Proizvod je vrlo otporan na vodu, ali nanesite kremu više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 75 ml</p> zastita-od-sunca-za-odrasle 131.84 HRK in_stock

S aloa verom i makadamijom.
Formula protiv starenja.
Ova je krema svojim posebnim djelovanjem protiv starenja posvećena onima koji vole i na licu zlaćani trag sunca, a istovremeno žele spriječiti bilo kakav neželjeni učinak sunčanja na mladolikost i kvalitetu kože. Krema jamči srednju razinu zaštite zahvaljujući bogatom sadržaju prirodnih filtara kao što su aloa, smilje, derivati rižinih mekinja. Karite maslac, ulje makadamije i aloa dubinski hidratiziraju kožu i neutraliziraju njenu isušenost. Krema sadrži i vitamin E iz ulja rižinih mekinja koji djeluje protiv stvaranja slobodnih radikala i pomaže pri sprječavanju crvenila i pucanja kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića). Sadrži poseban srednji filtar za UVB-zrake (koje ne idu preko srednjih slojeva dermisa i, uz pomoć melanina, pomažu u procesu tamnjenja) i djeluje poput barijere protiv UVA-zraka koje uvijek prodiru duboko, čak i kad koža potamni te uzrokuju prerano starenje kože.
Primjereno svim tipovima kože.

Uporaba:
Proizvod je vrlo otporan na vodu, ali nanesite kremu više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja.

Veličina: 75 ml

L'Erbolario
C025508

Podaci

Količina
75
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
SPF
25

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za lice SPF 25

S aloa verom i makadamijom.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha