Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje SPF 15

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje SPF 15

146,27 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

S uljem jojobe.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje SPF 15 https://www.mojaljekarna.hr/17127-large/lerbolario-krema-za-zastitu-od-sunca-za-ubrzano-tamnjenje-spf-15.jpg <p>S uljem jojobe.<br /> Za ubrzano i maksimalno tamnjenje.<br /> Proizvod za sunčanje koji pojednostavljuje život tako što olakšava i čini ugodnim prvi susret sa suncem i osigurava sjajan rastanak s ljetom. Preparat sadrži izvanredne biljne sastojke za ubrzano tamnjenje kože koji na površinu izvlače kožni pigment melanin i time potpuno prirodno potiču biološki sustav na pojačanu proizvodnju melanina. Jojobino i maslinovo ulje omekšavaju kožu te joj jamče gipkost i mekoću. Ako ga redovito koristite prije ljetnih praznika, ovaj će Vam proizvod omogućiti preplanulost uz minimalno izlaganje suncu. Podarit će Vam lijepu boju kože pa kad tako preplanuli došećete na plažu, nitko neće ni pomisliti da ste tek stigli na ljetovanje. Štoviše, pripremit ćete kožu na najprirodniji i najdjelotvorniji način na daljnje tamnjenje. Ako kremu koristite tijekom posljednjih dana ljetnih praznika, učvrstit ćete i maksimalno produljiti lijepu boju Vašeg tena. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Proizvod je vrlo otporan na vodu, ali nanesite kremu više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 125 ml</p> zastita-od-sunca-za-odrasle 146.27 HRK in_stock

S uljem jojobe.
Za ubrzano i maksimalno tamnjenje.
Proizvod za sunčanje koji pojednostavljuje život tako što olakšava i čini ugodnim prvi susret sa suncem i osigurava sjajan rastanak s ljetom. Preparat sadrži izvanredne biljne sastojke za ubrzano tamnjenje kože koji na površinu izvlače kožni pigment melanin i time potpuno prirodno potiču biološki sustav na pojačanu proizvodnju melanina. Jojobino i maslinovo ulje omekšavaju kožu te joj jamče gipkost i mekoću. Ako ga redovito koristite prije ljetnih praznika, ovaj će Vam proizvod omogućiti preplanulost uz minimalno izlaganje suncu. Podarit će Vam lijepu boju kože pa kad tako preplanuli došećete na plažu, nitko neće ni pomisliti da ste tek stigli na ljetovanje. Štoviše, pripremit ćete kožu na najprirodniji i najdjelotvorniji način na daljnje tamnjenje. Ako kremu koristite tijekom posljednjih dana ljetnih praznika, učvrstit ćete i maksimalno produljiti lijepu boju Vašeg tena.

Uporaba:
Proizvod je vrlo otporan na vodu, ali nanesite kremu više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja.

Veličina: 125 ml

L'Erbolario
C009884

Podaci

Količina
125
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
SPF
15

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Sun Krema za zaštitu od sunca za ubrzano tamnjenje SPF 15

S uljem jojobe.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha