Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30

Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30 69768

151,32 kn 
Eucerin

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Zaštita od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30 69768 https://www.mojaljekarna.hr/15303-large/eucerin-sun-dry-touch-krema-gel-za-lice-spf-30.jpg <p>Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.</p> <p>Sadrži visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, koji pruža pouzdanu zaštitu. U skladu je sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).</p> <p> </p> <p>Formula također pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A igliciretinične kiseline Licochalcon A vodeći je spoj ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza inflata te je snažan antioksidativni i protuupalni sastojak koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dobivena od biljke Glycyrrhiza glabra, štiti DNK tako da pruža podršku vlastitoj zaštiti DNK i mehanizmima popravljanja oštećenja same kože.</p> <p>L-karnitin kao derivat aminokiselina koji regulira lučenje sebuma i matirajući pigmenti koji upijaju lipide, kombinirani su u posebno razvijenoj tehnologiji ove formule za kontrolu masnoće. Zajedno ostavljaju trenutačan i dugotrajan mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.</p> <p>Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i idealna je kao podloga za make-up.</p> <p></p> <p></p> <p class="last"><strong>Veličina:</strong> 50 ml</p> zastita-od-sunca-za-odrasle 151.32 HRK in_stock

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 dnevna je krema za zaštitu kože lica od sunca s visokim zaštitnim faktorom i posebno razvijena za masnu kožu sklonu aknama. Pruža kombinaciju izuzetne fotozaštite od oštećenja kože lica uzrokovanih suncem i aktivnog rješenja za poboljšanje stanja kože.

Sadrži visokoučinkovit i fotostabilan UVA/UVB sustav filtara, koji pruža pouzdanu zaštitu. U skladu je sa zahtjevima udruženja Cosmetics Europe - udruženja za osobnu njegu (bivša Colipa).

 

Formula također pruža biološku staničnu zaštitu kombinacijom licochalcona A igliciretinične kiseline Licochalcon A vodeći je spoj ekstrakta korijena biljke Glycyrrhiza inflata te je snažan antioksidativni i protuupalni sastojak koji štiti stanice kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Gliciretinična kiselina dobivena od biljke Glycyrrhiza glabra, štiti DNK tako da pruža podršku vlastitoj zaštiti DNK i mehanizmima popravljanja oštećenja same kože.

L-karnitin kao derivat aminokiselina koji regulira lučenje sebuma i matirajući pigmenti koji upijaju lipide, kombinirani su u posebno razvijenoj tehnologiji ove formule za kontrolu masnoće. Zajedno ostavljaju trenutačan i dugotrajan mat izgled na koži, čak i u područjima s toplom i vlažnom klimom.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 ne sadrži mirise i parabene, nije komedogena i idealna je kao podloga za make-up.

Veličina: 50 ml

Eucerin
C039560

Podaci

Količina
50
ml
Oblik
Gel
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sadrži biljke
Sladić (Glycyrrhyza glabra)
Sadrži aminokiseline
Karnitin
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Doziranje
Prema potrebi
SPF
30

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Eucerin Sun Dry Touch Krema Gel za lice SPF 30 69768

Zaštita od sunca za lice za masnu kožu i kožu sklonu aknama.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha