Ultratransit kaspule

33,76 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Ultratransit kaps. sadrže ekstrakt listova indijske sene i ekstrakt pulpe ploda tamarinda. Indijska sena (Cassia angustifolia) i tamarind (Tamarindus indica) pridonose normalnoj funkciji crijeva.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Ultratransit kaspule https://www.mojaljekarna.hr/6108-large/ultratransit-kaspule.jpg <p><strong>Uporaba</strong>: Po potrebi popiti dvije kapsule uz čašu vode naveöer, prije spavanja.</p> <p> </p> <p>Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.<br />Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.</p> <p>Upozorenja: Ne preporučuje se uzimati dulje od 5 uzastopnih dana. Ne preporučuje se davati djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se pri uzimanju posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladiča, kod crijevne opstrukcije i stenozne atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Crohnove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.</p> <p> </p> <p><strong>Veličina:</strong> 16 kapsula</p> <p>Proizvođač: IRB Laboratoires Nutrisante, 85 612 Montaigu, Francuska</p> zatvor-opstipacija 33.76 HRK in_stock

Uporaba: Po potrebi popiti dvije kapsule uz čašu vode naveöer, prije spavanja.

 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimati dulje od 5 uzastopnih dana. Ne preporučuje se davati djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se pri uzimanju posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladiča, kod crijevne opstrukcije i stenozne atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Crohnove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.

 

Veličina: 16 kapsula

Proizvođač: IRB Laboratoires Nutrisante, 85 612 Montaigu, Francuska

C040396

Podaci

Oblik - oralni preparati
Kapsule
Registracija
Dodatak prehrani

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Ultratransit kaspule

Ultratransit kaps. sadrže ekstrakt listova indijske sene i ekstrakt pulpe ploda tamarinda. Indijska sena (Cassia angustifolia) i tamarind (Tamarindus indica) pridonose normalnoj funkciji crijeva.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha